fbpx

Hey, ik ben Frank.

Ik help bewuste ondernemers het maximale uit zichzelf te halen en hun ware potentieel te gebruike. Zodat ze hun unieke bijdrage kunnen leveren aan een mooiere en liefdevollere wereld.

Hoi, ik ben Frank…

Ruim 16 jaar personal coach en mentor. Expert op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.

Ik geloof dat alles energie is. En dat energie de sleutel is tot een gelukkig leven. Je creëert wat je vibreert.

Hoe hoger je vibe, hoe gezonder en gelukkiger je bent.

Mijn levensmissie is om mensen liefdevol te verbinden met hun essentie en hun unieke zielsmissie. Zodat ze het maximale uit zichzelf kunnen halen en hun potentieel volledig benutten. En met die positieve energie maken we samen de wereld een stukje mooier.

Ik focus mij op ondernemers omdat ik ze superhelden vind. Ze zijn bereid om risico’s te nemen, blijven doorgaan na tegenslagen en zijn continu aan het creëren. Tevens zorgen ze voor werkgelegenheid en hebben dus een belangrijke taak in de wereld.

Mijn Visie …

Alles is energie. Je lichaam, je gedachten, je emoties, je gevoelens , de natuur en bezittingen bestaan allemaal uit trillingen, frequentie en vibraties. En dat energie de sleutel is tot een gelukkig leven. Je creëert wat je vibreert. Hoe hoger je vibe, hoe gezonder en gelukkiger je bent.

Mensen zijn allemaal een spiritueel wezen met een aarde ervaring. Ik geloof dat je nooit kunt veranderen wie je in de kern echt bent. Jouw talenten heb je vanaf je geboorte meegekregen om hier op de aarde een unieke taak uit te voeren, je zielsmissie.

We groeien collectief naar een nieuw tijdperk,
de 5e dimensie. We zitten nu in de transitie van de 3e dimensie van dualiteit naar een 5e dimensie met non-dualiteit. Een tijdperk waarin mensen hun hoogste goed leven vanuit hun zielsmissie, in eenheid en vanuit zelfliefde.

Zolang we leven hebben we een ego (verstand) die ons leven negatief beïnvloedt. Een ego leeft van angst, macht en tekorten. Dus de kunst van het leven is te leren dansen met je ego.

Wat maakt mij uniek?

Mijn kracht is mijn aanwezigheid. Ik ben met mijn volle aandacht aanwezig bij je. Zonder oordeel ontvang ik je verhaal met open hart.

Ik creëer snel een gevoel van veiligheid en vertrouwen zodat je jezelf durft te openen om te groeien. En je kwetsbaar durft op te stellen.

Ik inspireer je en schud je op een liefdevolle manier wakker. Ik help je ontwaken en empower je zodat je andere keuzes kunt gaan maken in je leven.

Ik help je jouw bewustzijn te vergroten, zodat je dichterbij je ware zelf komt. En van daaruit andere keuzes in je leven kunt maken.

Ik sta naast je, geloof in je en zie je potentie. Ik ben oprecht betrokken. En ik geef je de kracht en vertrouwen om je eigen pad te volgen.

Naast mijn kennis, persoonlijke kwaliteiten en talenten hanteer ik een zeer unieke én succesvolle aanpak die geen één personal coach toepast.

Ik ben je professionele vriend, je vertrouwenspersoon waarmee je alles kunt bespreken.

Mijn verhaal …

2003…

Dit is het jaar wat een belangrijk keerpunt is geweest in mijn levensloopbaan.

Ik zat in het managementteam van een productiebedrijf en ik kon in de toekomst het bedrijf overnemen. Dus ik dacht yeah, dan heb ik mijn eigen bedrijf. Want dat was een droom van mij.

Ik werkte bikkelhard, maar had continu het gevoel niet goed genoeg te zijn. Dus ging ik nog harder werken. Ik was eigenlijk overspannen en zat tegen een burn-out aan. Alleen dat wilde ik niet zien of accepteren. Mijn accu werd steeds leger en leger.

Het bedrijf kwam financieel in zwaar weer te zitten en is uiteindelijk failliet gegaan. En daarmee viel mijn droom in duigen.

Maar …

Achteraf gezien is het faillissement mijn redding geweest, want anders was ik keihard in een burn-out terecht gekomen.

Het was een wake-up call: ‘Frank waar ben je mee bezig joh!? Jouw missie ligt heel ergens anders. Je bent hier om andere mensen te helpen.’

Dit is een belangrijk keerpunt geweest in mijn leven. Echt een groot cadeau. Ik heb toen bewust gekozen om een carrièreswitch te maken. Van hard werken vanuit mijn ego, naar vanuit mijn hart werken.

Ik ben loopbaancoaching gaan studeren met als hoofdthema’s: zingeving en vitaliteit.

Vervolgens heb ik 11 jaar als Personal coach en trainer gewerkt bij een groot arbeidsbemiddelingsbureau. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden, coachen en trainen van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ik wilde meer vrijheid dus ben vervolgens mijn eigen bedrijf gestart.

Inside information.

Diploma’s en certificaten: Energiemanagement therapeut, PSYCH-K ©, NLP Master Practitioner, Post-HBO Loopbaancoach, MatriXcoach, Spirit Junkie,HBO Medische Basiskennis, ZUMBA Instructor.

Daarnaast investeer ik jaarlijks in diverse trainingen en opleidingen voor mijn professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik ben een Zumba Instructor, zonaanbidder, dans liefhebber, MINI-fan, hardlopen, hondenliefhebber (vooral gek van Engelse Cocker Spaniel). Ik ben graag in de natuur en kan uren praten over spiritualiteit, bewustzijn en de werking van het Universum. Ook kan ik erg genieten van op het terras zitten mensen kijken :-). En van lekker eten, mooie kunst, shoppen en reizen.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. En als klein kind vond ik het heerlijk om te dansen, op mijn skelter te racen en te tennissen.