fbpx

Wie is Frank?

Hoi toffe ondernemer, mijn naam is Frank Hoeke. Ik ben Spiritueel Mentor, Transformatiecoach, Licht Meester, Lichtwerker, Hartsverbinder, Inspirator, HSP-er en daarnaast ook Zumba Instructeur.

Mijn Zielsmissie is nieuw Bewustzijn te brengen en daarmee een nieuwe Mensheid te co-creëren, die hun hoogste goed leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Ik ben hier op aarde om jou te begeleiden op je spirituele levenspad, zodat je jouw unieke Zielsmissie kan leven, vanuit liefde, vreugde en verbinding.

Ik ondersteun in je shift van ego naar Liefde. En help je jouw bewustzijn en frequentie te verhogen zodat je jouw goddelijkheid kan inzetten voor een mooiere wereld.

 

Change your energy, change your life.

In 2003 maakte ik een belangrijk keerpunt in mijn leven. Ik had keihard gewerkt om hogerop te komen.
Succes. Carrière. Geld. Het was er allemaal.

Het bedrijf waarin ik werkte, kon ik in de nabije toekomst overnemen. Dat was mijn droom die op het punt stond om uit te komen. Dat ik eigenlijk voorbijging aan wie ik werkelijk was en dat ik op het punt stond van een burn-out, liet ik daarin volledig buiten beschouwing.

Totdat het bedrijf waarin ik werkte, failliet ging.
Daar werd ik stilgelegd. Dat was het moment waarin een essentiële vraag vanuit mijn wezen opborrelde.
Dé vraag die in mij een transformerende beweging in gang zette…

Is dit nu werkelijk wat ik te doen heb op aarde?

In 2003 maakte ik een belangrijk keerpunt in mijn leven. Ik had keihard gewerkt om hogerop te komen. Succes. Carrière. Geld. Het was er allemaal.

Het bedrijf waarin ik werkte, kon ik in de nabije toekomst overnemen. Dat was mijn droom die op het punt stond om uit te komen. Dat ik eigenlijk voorbijging aan wie ik werkelijk was en dat ik op het punt stond van een burn-out, liet ik daarin volledig buiten beschouwing.

Totdat het bedrijf waarin ik werkte, failliet ging. Daar werd ik stilgelegd. Dat was het moment waarin een essentiële vraag vanuit mijn wezen opborrelde. Dé vraag die in mij een transformerende beweging in gang zette…

Is dit nu werkelijk wat ik te doen heb op aarde?

carrièreswitchHet antwoord daarop was niet te ontkennen.
Nee. Dat was het niet. Zo wilde én kon ik niet doorgaan.

Vanuit zelfonderzoek kon zich een nieuw antwoord vormen, een antwoord dat mij liet bewegen van ‘hard’ naar ‘hart’. Een kentering die een nieuwe richting in mijn leven bracht.

Mijn nieuwe spirituele reis kon beginnen op zoek naar wie ben ik écht en wat is mijn Zielsmissie hier op aarde.

Enthousiast als ik ben, liet ik mij op mijn nieuw ingezette weg door vele leringen inspireren. Ik volgde vele studies en trainingen, las honderden boeken en maakte een carrièreswitch van directielid naar coach en trainer.

In het loslaten van druk, perfectionisme en uiterlijke schijn, vond ik mijn eigen weg. Een weg waarin ik mijn hart en hoofd kon verweven tot een hogere vorm van intelligentie. Een weg die niet enkel nog over mij als individu gaat maar een weg die in verbinding is met de wereld om mij heen. Mijn goddelijkheid en Zielsmissie.

Het antwoord daarop was niet te ontkennen.
Nee. Dat was het niet. Zo wilde én kon ik niet doorgaan.

Vanuit zelfonderzoek kon zich een nieuw antwoord vormen, een antwoord dat mij liet bewegen van ‘hard’ naar ‘hart’. Een kentering die een nieuwe richting in mijn leven bracht.

Mijn nieuwe spirituele reis kon beginnen op zoek naar wie ben ik écht en wat is mijn Zielsmissie.

Enthousiast als ik ben, liet ik mij op mijn nieuw ingezette weg door vele leringen inspireren. Ik volgde vele studies en trainingen, las honderden boeken en maakte een carrièreswitch van directielid naar coach en trainer.

In het loslaten van druk, perfectionisme en uiterlijke schijn, vond ik mijn eigen weg. Een weg waarin ik mijn hart en hoofd kon verweven tot een hogere vorm van intelligentie. Een weg die niet enkel nog over mij als individu gaat maar een weg die in verbinding is met de wereld om mij heen. Mijn goddelijkheid en Zielsmissie.

We carry a new world here, in our hearts.
That world is growing this minute.

Ik ben geraakt door de beweging die we nu universeel maken. De beweging van 3e dimensie (3D) naar de 5e dimensie (5D). Een groeiproces waarin we allen worden wakker getrild en het leven ons vraagt om te leven vanuit onze unieke blauwdruk. Want daarmee kunnen we de wereld en elkaar naar een hogere trilling brengen.

Dat is een proces waarin ik me geroepen voel om van betekenis te zijn. Dat is waar mijn Zielsmissie ligt. Nieuw Bewustzijn te brengen en daarmee een nieuwe mensheid te co-creëren, die hun hoogste goed leven vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Dit doe ik door toegewijd aan de zijde te staan van mensen die de weg terug bewandelen naar hun ware Zelf. Hun essentie. Die het verlangen voelen om hun volledige potentieel aan te spreken. Die dusdanig uitgelijnd in het leven willen staan dat het Universum voor hen gaat werken en dit ook zo kunnen ervaren.

Uitkomst 2 readingen over mij …

Uitkomst 2 readingen over mij …

Naast mijn missie als Spiritueel Mentor en Transformatiecoach, ben ik ook ZUMBA Instructeur bij diverse sportscholen.

Mijn intentie bij elke les is om er een waanzinnig dansfeest van te maken op Latin geörienteerde muziek. Dat de deelnemers fun en joy beleven in het Nu. En vervolgens weer naar huis gaan met een positieve vibe en voldaan gevoel, wat weer doordruppelt in hun werk of privéleven. Ik noem het Zumba ripple effect :-).

Mijn passie voor dansen sluit aan bij mijn levensmissie om mensen te leren dansen tussen Zijn en doen. Ze begeleiden op hun dans van het leven. En daarmee is de cirkel weer rond.

Naast mijn missie als Spiritueel Mentor en Transformatiecoach, ben ik ook ZUMBA Instructeur bij diverse sportscholen.

Mijn intentie bij elke les is om er een waanzinnig dansfeest van te maken op Latin geörienteerde muziek. Dat de deelnemers fun en joy beleven in het Nu. En vervolgens weer naar huis gaan met een positieve vibe en voldaan gevoel, wat weer doordruppelt in hun werk of privéleven. Ik noem het Zumba ripple effect :-).

Mijn passie voor dansen sluit aan bij mijn levensmissie om mensen te leren dansen tussen Zijn en doen. Ze begeleiden op hun dans van het leven. En daarmee is de cirkel weer rond.