MASTERY CALL

Authentic Self Mastery

 

Ervaar persoonlijk meesterschap

 

ALS GEPASSIONEERDE ONDERNEMER WIL JE VOLUIT JE MISSIE LEVEN EN JE COMPLEET VRIJ VOELEN.

Zonder vast te lopen in jezelf, in je bedrijf of in je privéleven.

JIJ BENT UNIEK EN EEN GENIUS.

Jij bent een ondernemer of directeur die voluit wil leven vanuit alignment met wie je werkelijk bent, zodat alles makkelijker wordt in je leven.

In ‘Your Human Design Blueprint’ ontdek je dé 5 belangrijkste sleutels van jouw unieke blauwdruk als persoon. Helemaal op maat gemaakt en direct te downloaden. Zodra je dit rapport over jouw blueprint in z’n geheel hebt gelezen, heb je inzicht in het fundament van wie je in essentie bent. Je krijgt tools hoe je het beste beslissingen kunt nemen en inzicht waar je volle potentieel en genialiteit verborgen ligt.

Hoe meer je leeft vanuit je unieke blauwdruk, hoe makkelijker jouw leven wordt, zowel zakelijk als privé.

COMPLEET JEZELF ZIJN

Authentic Self Mastery is de beste manier om compleet jezelf te zijn en je helemaal vrij te voelen.

Als Authentic Self Master ben je in alignment met je authentieke zelf, zonder je te laten beïnvloeden wat anderen van je denken of jezelf aan te passen. Door schaamteloos jezelf te zijn en je purpose te leven, komt jouw ware magie naar boven. Zonder dat je daar iets speciaals voor hoeft te doen.

Je leeft vanuit jouw unieke genialiteit. Je zone of genius. Je creëert vanuit een natuurlijke flow en alles lijkt vanzelf te gaan. Want wat jij kan, dat kan alleen JIJ.

Volledig vanuit je authenticiteit leven en werken. Loslaten wat je niet meer dient en je eigen koers varen vanuit jouw visie en waarden.

Ben je benieuwd naar wat Authentic Self Mastery voor jouw huidige leven kan betekenen? Ben je klaar om persoonlijk meesterschap te bereiken over jezelf en je leven? Wil je jouw authentiek leiderschap pakken in je bedrijf en je leven? Vraag dan nu een Mastery call met me aan.

MIJN VERHAAL

In 2003 maakte ik een belangrijk keerpunt in mijn leven. Ik had keihard gewerkt om hogerop te komen. Ik was directielid van een productiebedrijf.

Succes. Carrière. Geld. Het was er allemaal. Het bedrijf waarin ik werkte. Kon ik in de nabije toekomst overnemen.

Dat ik eigenlijk. Voorbijging aan wie ik werkelijk was. En dat ik op het punt stond van een burn-out. Liet ik daarin volledig buiten beschouwing.

Totdat het bedrijf waarin ik werkte. Failliet ging. Daar werd ik stilgelegd. En kwam ik tot inzicht. Dat ik de verbinding met mijzelf kwijt was. Ik was niet mijzelf en liep het pad van iemand anders

Dat was het moment. Waarop ik antwoorden ging zoeken in mijzelf:

1. Wie ben ik?
2. Wat is mijn levensmissie?
3. Wat is mijn volle potentieel?
4. Wat geeft mij joy?

En maakte ik de switch van directielid naar loopbaancoach. Vervolgens naar Personal coach en
toen Human Design op mijn pad kwam, vielen alle puzzelstukjes in elkaar.