Master Your Soul Power

Creëer een joyful leven vanuit de blauwdruk van wie je werkelijk bent.

Change the world by being yourself

Master Your Soul Power

Creëer een joyful leven vanuit de blauwdruk van wie je werkelijk bent.

Change the world,
by being yourself.

Hoi toffe ondernemer,

Leef je vanuit je authentieke zelf?
Benut je jouw volle potentieel?

Of…

Voel je dat er veel meer potentie in je zit, dan er nu uitkomt?
Ben je de verbinding met jezelf kwijt?
Voel je dat je niet op koers zit in je leven en knaagt er iets van binnen?

Beheerst angst je leven?
Zit je steeds in je hoofd?
Ben je slaaf geworden van je eigen bedrijf.

Voel je je regelmatig onzeker en onrustig.
Ben je zoekende naar wat je échte Zielsmissie en zijnskracht is?
Focus jij je altijd op presteren en doen, maar ontbreekt innerlijke vreugde en vervulling in je leven?

Vraag jij je weleens af…

Is dit het nu waarvoor ik leef?
Wie ben ik écht?
Hoe kan ik mijn volle potentieel beter benutten?
Hoe kom ik in mijn natuurlijke flow?

Ja?!

Dan is het tijd is om weer verbinding te maken je essentie.
In alignment komen met jouw unieke blauwdruk.
Met wie je werkelijk bent.
Stil te worden en te stoppen met de dagelijkse ratrace.
Uit je hoofd te stappen en in je hart.

Te shiften van angst naar vertrouwen.
Van je geprogrammeerde zelf naar je authentieke zelf.
Letterlijk stilstaan en te gaan luisteren wat je Ziel jou te vertellen heeft.
Je te verbinden met het volle licht van je wie in de kern bent.

En te gaan doen wat je écht te doen en waarvan je AAN gaat.

Jouw unieke Zielsmissie leven vanuit je zijnskracht, je Soul Power.

Ondernemen is verbinding maken met jezelf.

Ondernemen is risico’s nemen en buiten je comfortzone treden. Fouten maken, ervan leren en groeien naar de next level. Is dit altijd makkelijk? Nee, want each level has it’s devil.

Weet dat elke tegenslag een boodschap en uitnodiging is om te evolueren als Ziel. Blokkades te transformeren en weer de juiste koers te vinden van je Zielsmissie. Want als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Weet dat het nooit te laat is om je levensmissie te vervullen vanuit je unieke blauwdruk. Jouw Zielsmissie die alleen jij kan uitvoeren op deze aarde. Simpelweg omdat jij hiervoor op aarde bent met je talenten en gaven. Dat is je Zielsbestemming.

Je bent een uniek spiritueel energiewezen met een aardse ervaring. Een lichtwezen. Een creator met een missie. Want als je echt met je Zielsblauwdruk, essentie verbindt en je missie gaat leven, dan wordt alles een stuk makkelijker. Zowel zakelijk als privé.

Wanneer je verbind met Liefde en je zijnskracht, gaat je energie stromen. En kom in je natuurlijke flow. Jouw kernfrequentie waarin je helemaal jezelf bent.

Dan ervaar je échte diepe vervulling en innerlijke rust, omdat je weet wie je bent en wat je hier te doen hebt. Dan leef je in flow vanuit je ware potentieel.

Alles lijkt vanzelf te gaan, omdat je in je zone van genius zit. Dan leef je in overgave en in vertrouwen. Je voelt innerlijke vreugde en flow.

En je krijgt hulp van het Universum en gaat synchroniciteiten ervaren. Hoe fijn is dat?

Wil jij dat ook? Een joyful leven in flow vanuit je essentie?

Je Ziel draagt het Licht van wie je werkelijk bent.

Jouw unieke Licht wilt stralen en schitteren.

De ware kleuren van jouw Ziel maakt dat jouw hart gaat dansen.

Het vuur van jouw Ziel ontmoet je in de momenten waarop jouw ogen gaan sprankelen. Die sprankeling van Licht gaan we samen in dit traject dan ook bewust wakker roepen. Het bevat de levensvonk die het vuur in jou brandend houdt en jouw licht groots laat schijnen.

Weet dat je dit proces niet alleen hoeft te doen. Dat ik je als spiritueel mentor en transformatie coach, jou intensief begeleidt op die spirituele levensreis.

Ik steun je vanuit liefde en help je groeien. En geef je de richtingaanwijzers die je kunt volgen. En leer je tools om de ruis rondom je Ziel te laten verdwijnen, zodat je voluit kunt leven vanuit je volle potentieel in liefde en licht. Vreugde beleven en gaan manifesteren vanuit je Zielsmissie.

Mijn spiritueel ontwaken …

Op dit moment zijn heel veel mensen spiritueel aan het ontwaken. En vragen zich af, is dit het nu? Is dit het leven wat ik diep van binnen echt naar verlang. Waar is de vreugde?

Ze worden wakker en voelen de drang om zich opnieuw te verbinden met hun Ziel en zijnskracht. Hun Zielsmissie te leven op weg naar een vreugdevol leven in liefde, harmonie en verbinding. Herken je dit ook bij jezelf?

Mijn eigen spiritueel ontwaak moment was in 2003. Ik werd stilgelegd op mijn levenspad door een bijna burn-out. En ben ik gestart met de zoektocht naar mijn levensmissie en wat mij energie geeft. Toen heb ik een carrière-switch gemaakt van directielid naar coach/trainer.

De shift van ‘hard’ naar ‘Hart’. Van angst naar Liefde. Van onbalans naar harmonie. Van ego naar Ziel. Van onrust naar vreugde.

Je hebt maar één moment in handen.
Je leeft het of je laat het ongeleefd.

Master Your Soul Power programma

In het Master Your Soul Power traject staat jouw essentie centraal. Jouw goddelijkheid. Jouw zijnskracht. Jouw unieke creatiekracht. Jouw Soul Power.

Een innerlijke reis naar waarachtigheid waarin je de boodschappen van jouw Ziel weer leert verstaan. Een gezonde balans vinden tussen je hoofd en je hart, zodat je vanuit je ware potentieel en kracht, een vreugdevol leven kunt creëren.

Een traject waarin je bewuste aandacht schept om weer in lijn te komen met wie je werkelijk bent. Want dat is alles wat je te doen hebt hier op aarde.

Jezelf zijn.

Daarmee geef je jezelf én de wereld om je heen het grootste geschenk dat jij te bieden hebt.

Het Master Your Soul Power traject brengt jou in lijn brengt met wie je in essentie bent. Zodat je jouw unieke gouden licht kan schijnen. Het pure licht wat wil schitteren en stralen vanuit je hart, zodat je een vervuld en vreugdevol leven kunt creëren vanuit liefde en flow.

Ik help je om jouw energiefrequentie en bewustzijn te verhogen, zodat je op basis van die nieuwe inzichten, een joyful leven kunt creëren in liefde, harmonie en overvloed.

Ben jij er klaar voor?

Ik ben meer met mezelf in verbinding gekomen

Ik had veel last van een vol hoofd, veel stress en innerlijke onrust. Weinig energie, ik was erg prikkelbaar en had lichamelijke klachten. Jij hebt mij geholpen om weer op orde te komen in mijn hoofd en lichaam. Ik weet niemand anders die dat op deze unieke manier kan doen.
Ik ben bewuster gaan nadenken over mijn perfectionisme, mijn leven en meer stil gaan staan hoe ik die wil gaan invullen. Ik ben meer met mezelf in verbinding gekomen en ik voel dat ik spiritueel gegroeid ben.

Nadine

Geen enkele twijfel meer over wat ik werkelijk wil

Zes maanden verder en mijn leven is compleet veranderd. Er is geen enkele twijfel meer over wat ik werkelijk wil en er is zeker niets wat mij tegen gaat houden om dat te bereiken. Het mooiste van alles is dat ik altijd het gevoel heb gehad zelf het stuur in handen te hebben. En tja Frank, die verdienste komt jou wel degelijk toe. Want jij bent degene geweest die mij heeft leren geloven in mijzelf.

Daniëlle

Hoe begeleid ik je op je levenspad?

Het open veld instappen waarin jij jouw Ziel kunt horen spreken vraagt om moed. Tenslotte start je een traject dat levensveranderend is. Maar het loont.

De transitie van je oude JIJ naar je nieuwe JIJ. Je ware Zelf. Want er is werkelijk niets mooier dan jouw unieke levenspad in flow te leven vanuit een liefdevolle verbinding met jouw hart en Ziel.

Ik begeleid je bij spirituele groei, zodat je in liefde, harmonie en verbinding kunt leven en ondernemen. Op weg naar een vreugdevol, vrij en vervuld leven.

Dat proces begeleiden is wat mijn Zielsmissie is. Het is waar ik al mijn kennis, wijsheid, ervaring van de afgelopen twintig jaar voor in zet. Voor JOU!

Om je te begeleiden op je levenspad, zodat je je ware Soul Power kunt inzetten voor een mooiere wereld.

Ik help je om niet te verdwalen en moedig je aan. Reik handvatten aan die je helpen om je angsten te overwinnen en blokkades weg te nemen. Zodat je stopt te geloven met de bull-shit verhalen die je in je hoofd vertelt. En geen excuses te verzinnen die jou weghouden van waar het werkelijk om gaat in jouw mooie en rijke leven.

Ik inspireer, reflecteer en confronteer. Altijd vanuit liefde en verbinding, zodat je vanuit een open hart kunt groeien en transformeren.

Ik sta tijdens het gehele traject aan je zijde. We gaan samen op ontdekkingsreis.

 

Kijk en luister naar de ervaring van Nathalie…

Dit is wat het
Master Your Soul Power
programma jou oplevert?

een vreugdevol leven in liefde, harmonie en verbinding.

optimale creatiekracht vanuit je goddelijke potentieel.

innerlijke vrede, vervulling en vrijheid voelen.

R

bekrachtiging van je wie je in de kern écht bent.

harmonie tussen Zijn en doen.

leukere partner, ouder zijn, in je privéleven.

in flow stromen van je energie.

optimale gezondheid.

v

je ego overstijgen en leven in het Nu.

de sleutels tot een hoger bewustzijn

1

intuïtief voelen welke keuzes je wilt maken

luisteren naar de boodschappen van je ziel

je ogen twinkelen en je straalt puur licht uit

Dit traject is voor jou als …

je een ondernemer bent, die spiritueel wilt groeien the next level.

je gelooft dat alles energie is en alles in beweging is.

je de urgentie en brandend verlangen voelt naar een nieuwe JIJ.

je de verantwoordelijkheid neemt voor het resultaat van je eigen leven.

R

je open staat voor feedback en je bent coachable.

je bereid bent om energie, tijd en geld in jezelf te investeren.

Wat maakt dit programma uniek?

Biografisch werken

Wat zijn je levenslessen, thema’s, boodschappen vanuit je verleden?

Quantum Human Design

Inzicht in je blauwdruk

Bio-resonantie

Je bioveld meten en transformaties op celniveau.

SoulKey

Zielsreizen maken.

Energetische transformaties

Effectieve transformatietechnieken om je energiefrequentie te verhogen.

Ik ben dichterbij mezelf gekomen

Vooraf dacht ik: “Ik heb al van alles geprobeerd en gelezen, maar gaat mij dit echt helpen?” Ik was vermoeid, druk in mijn hoofd en had lichamelijke klachten. Mijn hoofd overspoelde mijn gevoel en ik dacht dat ik die drukte in mijn hoofd nodig had om controle te bewaken.

Waar ik erg blij mee ben is dat mijn hoofd heerlijk leeg was na elke sessie en ik ontspannen in de bus naar huis zat. Mijn hoofd is nu veel meer op de achtergrond gekomen in mijn dagelijks leven zodat ik meer kan genieten van het hier en nu.
Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren en mij meer te laten zien. Meer te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Mede dankzij jou heb ik geluisterd naar mijn intuïtie en de moed gehad om een ander pad te kiezen. Dit pad voelt goed en past veel beter bij wie ik in de kern ben. Ik ben dichterbij mijzelf gekomen en daar ben ik je dankbaar voor.

Renske

Eigenaar RenskeFeenstra.com

 “…ik heb mijn ware ik teruggevonden.”

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel, wat was er aan de hand? Ik was moe, lusteloos had geen energie en maakte niks meer af. Zo kende ik mij zelf niet en onderzoekend als ik ben ging ik opzoek naar antwoorden, zelf kon ik die niet vinden dus ik had hulp nodig en zo kwam ik bij Frank uit.

Tijdens dit traject ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en kwam ik bij “mijn ware ik”. Het blijkt dat je in de loop van de jaren jezelf aanpast aan anderen waardoor je uiteindelijk niet meer jezelf bent. Je maakt je ook druk om dingen die er niet toe doen en nog veel meer. Door middel van leuke opdrachten en 1 op 1 gesprekken, die soms best intensief waren, heb ik mijn ware ik terug gevonden.

Harrie

De meeste gestelde vragen?

Hoe lang duurt het Master Your Soul Power traject

Het traject duurt 6 maanden waarin ik je intensief begeleid op je levenspad. Ik ga echt samen met je op ontdekkingsreis  en lever maatwerk. Tussen de coachsessies in ben ik ook beschikbaar en bereikbaar voor je, om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat maakt dit programma uniek?

Het is uniek omdat we werken vanuit je unieke Zielsblauwdruk, jouw Quantum Human Design, aangevuld me o.a. biografisch werken, readingen/channeling, bioresonantie en spirituele hypnose. Naast natuurlijk de effectieve en krachtige overige transformatietools- en technieken die ik hanteer.

Alles is erop gericht om je energiefrequentie en je bewustzijn te verhogen, zodat je op basis daarvan evolueert als Ziel. En op basis van je nieuwe inzichten en bewustwording, je andere keuzes kunt maken vanuit een nieuwe JIJ. En je jouw Soul Power optimaal kan gebruiken om jouw unieke missie hier te leven.

Wat maakt dit programma exclusief.

Het is een exclusief traject omdat ik deze persoonlijke begeleiding alleen maar doe met een aantal klanten per jaar. Klanten die super gemotiveerd zijn en echt bereid zijn om te groeien en te transformeren.

Waarom? Omdat ik mij volledig voor de 100% geef aan jou, om samen op reis te gaan tijdens het traject.

Is het 1 op 1 of in een groep?

Het is een 1 op 1 traject waarin ik volledig tot je beschikking sta om je te begeleiden in je transformatieproces.

Hoe vaak hebben we een coachgesprek en is dit online?

We hebben om de 3 weken een coachsessie van 2 uur op locatie in Amersfoort.

Wat is bioresonantie?

Bioresonatie: ‘bio’ staat voor het leven en ‘resonantie’ voor trilling. Alles is energie en heeft een unieke trilling. En dus is het te meten. Ik meet je bioveld met een multidimensioneel systeem, waarmee je energetische onbalans en blokkades zichtbaar wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Vervolgens word je op celniveau energetisch behandeld en getransformeerd middels gezonde frequenties zodat de energie weer vrij kan stromen. Meten is weten. Alles gebeurd op afstand midden in de nacht als je ligt te slapen en duurt ongeveer 8 uur.

Wat is SoulKey?

Tijdens de spirituele hypnose sessie (SoulKey®) ben je nog volledig bij bewustzijn. Het levert je hele diepe inzichten en informatie op Zielsniveau, die je verder helpen op je levenspad.

Antwoorden op levensvragen zoals:
# Wat doe ik hier op aarde?
# Wat is mijn Zielsmissie?
#
Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
# Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?
# Wat is mijn levensdoel?

Ik twijfel of dit voor mij nu de juiste stap is.

Elke investering in jezelf is spannend. Wat ik je aanraad is om een gratis Soul Meeting via het contactformulier aan te vragen en dan kan je op basis daarvan de voor jou beste beslissing nemen.

Hoe zeker ben ik dat ik mijn gewenste resultaat behaal?

Als je bereid bent om oude patronen te doorbeken, dagelijks nieuwe patronen aan te leren. En datgene te doen wat ik je adviseer en leer, dan ga je zeker magische resultaten behalen.

Wat is de investering?

De investering in jezelf vertel ik je als we met elkaar kennismaken in een gratis Soul Power Meeting.

Waarom? Dan kan ik je uitgebreid uitleggen hoe waardevol dit traject voor je leven kan zijn. Want het is écht lifechanging. En kan je natuurlijke alle vragen stellen die je wilt stellen.

Maar vooral belangrijk is of er een klik tussen ons is en dat ik zeker weet dat ik je alle informatie heb gegeven zodat je voor jou de beste beslissing kunt nemen van waar je nu bent op je levenspad.

Investeren in jezelf

Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt maken.

Dit traject bewandelen schept de ruimte om samen te vallen met jouw hart.

Dat is de plek van waaruit jij jezelf naar een hogere frequentie brengt, transformeert naar de vrije versie van jezelf en jouw Zielsmissie werkelijk kunt leven.

En dat is het mooiste dat jij jezelf én de wereld om je heen kunt geven…jezelf zijn.

Want een leven waarvan jouw ogen gaan stralen, is een leven waarin jij jouw licht laat schijnen.

Daarmee til je niet alleen jezelf naar een groots niveau, je schept hiermee ook een mooiere wereld waarin we leven vanuit een multidimensionaal bewustzijn.

The first step to getting anywhere
is deciding you’re no longer
willing to stay where you are

Resoneer je op mijn Master Your Soul Power programma?

Geweldig! Ik zie ernaar uit om dit transformerende traject met jou te bewandelen.

Het ware pad van jouw Ziel. Een traject dat jou alle ruimte geeft om werkelijk die omslag te maken en te leven in flow vanuit jouw essentie.

Klaar om van start te gaan?

Dit exclusieve programma is niet geschikt als …

je niet gelooft in de kracht van het Universum en dat alles energie is.

je geen ondernemer bent die al een lopend bedrijf heeft.

je een business coach zoekt die je kan begeleiden bij je Sales & Marketing activiteiten.

je in een slachtofferrol zit en iedereen de schuld van je huidige situatie geeft behalve jezelf.

je niet bereid bent om een innerlijke deep dive te maken.

je een quick fix zoekt en hoopt dat als je achterover leunt het vanzelf goed komt.

je geen energie, tijd en geld hebt om in jezelf te investeren.

Als Liefde het antwoord is, wil je dan de vraag nog eens herhalen?