fbpx

Master Your FLOW

Hét coachingsprogramma voor ondernemers die de beste versie van zichzelf willen worden, zodat ze moeiteloos kunnen ondernemen vanuit FLOW met méér energie, potentie en leiderschap.

Master Your FLOW

Hét coachingsprogramma voor ondernemers die de beste versie van zichzelf willen worden, zodat ze moeiteloos kunnen ondernemen vanuit FLOW
met méér energie, potentie en leiderschap.

The next level …

Wat ik veel zie bij de ondernemers die bij mij komen is dat ze enorm stoeien met zichzelf en op hun tandvlees lopen waardoor ze niet niet meer goed functioneren in hun eigen bedrijf.

Is dit herkenbaar voor jou?

Faalangst, bang bent om zichtbaar te worden of door de mand te vallen. Continu vergelijken met concurrenten. Jezelf klein houden. Of nog erger, alles perfect willen doen, want je bent bang voor afwijzing.

Het is supervermoeiend en vraagt ontzettend veel energie van je. Je probeert van alles uit om maar niks werkt….

Je bent jezelf niet, prikkelbaar en gestrest. Je bent de verbinding met jezelf kwijt.

Wie ben ik? Wat maakt mij uniek? Waarin onderscheid ik mij als ondernemer? Wat is mijn missie? Ik ben zo gevoelig en raak snel overprikkeld. Allemaal vragen die door je hoofd schieten. Je weet het niet meer …. Aaargggghhh …

En regelmatig komt dat stemmetje om de hoek kijken… je bent niet goed genoegje kan het toch niet.. je hebt alweer gefaald!

Dus ga je de lat nog hoger leggen. En harder werken, maar het is nooit genoeg. Alles moet perfect. Je voelt je steeds onzekerder worden. Bang om fouten te maken, controledrang en angst om de zekerheid te verliezen. Je gaat steeds meer zaken uitstellen of je komt helemaal niet meer in actie.

Pfff… gek word je van jezelf.

Maar dit heeft wél een negatief effect op je gezondheid. Dit zorgt onbewust voor enorm veel stress op je lichaam en geest. Je voelt je onrustig en bent doodmoe. En op je privé-leven heeft het ook impact. Je lage energielevel en het maar blijven doorploeteren zijn killing….

Weet dat dit écht anders kan!

Het is niet nodig om gevangen te zitten in jezelf en daarmee in je eigen bedrijf.

Je kunt rust en vrijheid creëren door vanuit je authentieke zelf te gaan ondernemen en je niet steeds te vergelijken met anderen.

En met jouw unieke potentie en leiderschap de meest ideale klanten aantrekken die echt resoneren met jou. En waarbij je je volledig jezelf voelt en mag laten zien. Zodat jij vanuit je authenticiteit je klanten op de allerbeste manier kunt helpen.

“Coaching is unlocking a person’s potential
to maximize their growth”

Wat zou het voor jezelf en je bedrijf betekenen als je vol energie alles uit jezelf haalt en je ware potentieel optimaal benut?

Dat je energie vrij stroomt.

Omdat je jouw unieke levensmissie leeft met heel je hart en daarmee op een unieke manier je klanten helpt. Je écht connectie met je klanten maakt en authentiek bent. En ze daarom speciaal bij jou klant willen worden. Je bent zuiver en dat voelen ze. Jij bent je onderneming, dus de klanten kiezen voor jou.

Moeiteloos zet je je werkelijke potentie in voor je klanten. Je pakt je leiderschap. En alles gaat vanzelf.

Zoals wat een danser voelt als hij het dansen zelf geworden is.

Je onderneemt vanuit je essentie en FLOW!

Succesvol ondernemen staat of valt met je leiderschap pakken. En weet je wat het grootste geheim is van succesvolle ondernemers? Ze werken vanuit hun essentie. Ze weten precies wie ze zijn en wat ze écht te doen hebben in deze wereld. En niks en niemand kan ze van dat pad afbrengen.

En daarom kost ze het hun zo weinig energie, maar met het beste resultaat.

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je bruist van energie en blaakt van zelfvertrouwen. Je moeiteloos aan het ondernemen bent en alles lijkt vanzelf te gaan. 

Zodat je ondernemen ziet als een spel. Je zelf kunt bepalen wat je wilt en ontspannen geniet van je vrijheid als ondernemer.

Zodat je straalt en met die energie weer blije klanten maakt. En daarmee je écht een verschil maakt om deze wereld een stukje mooier te maken.

En wat zou het voor je bedrijf betekenen als je mij als coach aan je zijde hebt?

Niet meer kijken naar de concurrentie, maar een echte transformatie zodat jij persoonlijk gaat groeien en daarmee ook je bedrijf.

Dat je gaat groeien op bewustzijnsniveau, je persoonlijke leiderschap pakt en je creatief potentieel maximaal inzet. Je leeft je missie en je hebt plezier.

Je energie stroomt!

Je gaat ondernemen vanuit FLOW met méér energie, potentie en leiderschap.

Stel jezelf eens voor hoe je je dan zou voelen? Wat doet dit met je zelfbeeld? En met je creatiekracht? Wat voor energie gaat er dan in jou stromen? En in je bedrijf? En bij je klanten?

Elke bedrijf verdient een energieke ondernemer.

Hoi, ik ben Frank Hoeke. Al 15 jaar life coach, mindset coach en trainer. Ik ben hooggevoelig en weet als geen ander wat er voor nodig is om de beste versie van jezelf te worden. En vooral ook hoe belangrijk het is om dichtbij jezelf te blijven. En uit te gaan van je eigen authenticiteit en potentie. Bewuste keuzes maken vanuit je intuïtie, essentie en liefde.

Dit is wat ik iedere ondernemer gun …

…moeiteloos je ware potentieel inzetten om je klanten het beste te kunnen helpen.

Zonder erbij na te denken wat je moet doen. Dan komen de resultaten vanzelf. Nooit meer kijken naar de concurrentie, doordat jij je unieke levenspad volgt. En elke dag een stukje beter worden. Echte transformaties en shifts doormaken. Maar ook leren omgaan met weerstanden, teleurstellingen en je fouten. Persoonlijk groeien, zodat ook je bedrijf groeit. Want zakelijke groeit start altijd eerst bij persoonlijke groei.

Ik wil dat iedere ondernemer authentiek gaat ondernemen vanuit liefde en FLOW. Dat alles vanzelf lijkt te gaan en het je totaal geen moeite kost.

Dat jij je krachtig, zelfverzekerd en energiek voelt. De échte connectie maakt met jezelf, met je ware potentie en je leiderschap pakt. Want persoonlijke ontwikkeling als ondernemer is essentieel voor een succesvol bedrijf.

Dat is precies waarom ik mijn FLOW methode in Master Your FLOW ontwikkeld heb.

“Not go with the the flow. Be the flow” – Elif Sharak

Master Your FLOW

Hét coachingsprogramma voor ondernemers die de beste versie van zichzelf willen worden, zodat ze moeiteloos kunnen ondernemen vanuit FLOW met méér energie, potentie en leiderschap.

Master Your FLOW

Hét coachingsprogramma voor ondernemers die de beste versie van zichzelf willen worden, zodat ze moeiteloos kunnen ondernemen vanuit FLOW met méér energie, potentie en leiderschap.

I

Intuïtie
Door je bewustzijn te vergroten neem je sneller beslissingen vanuit je gevoel en intuïtie. Geen keuzestress of uitstelgedrag. Wanneer het goed voelt is het een go en ga je ervoor. En op basis van feedback leer je en kan je zaken aanpassen, zolang het maar goed voelt.

A

Authentieke zelf
Alles start met zelfkennis. Door de diepte in te gaan ontdek je wie je in de kern bent, wat jouw missie is en waarin jij je onderscheidt als ondernemer. Je authentieke zelf en jouw potentieel wordt zichtbaar. En je werkt als een magneet op je ideale klanten, want die resoneren op je energie.

M

Mindset
Ondernemen is 80% mindset. Door je mindset te veranderen ga je andere keuzes maken. En durf je je persoonlijk leiderschap te pakken. Want een business succesvol runnen staat of valt met leiderschap pakken. En je blijft volhouden als het even tegenzit, want je gelooft in jezelf en wat je te doen hebt.

Door deze drie elementen te implementeren en in balans te brengen, word je de beste versie van jezelf en gaat je energie vrij stromen.

Wanneer je onderneemt vanuit FLOW …

…functioneer je tien keer beter.

…voel je vitaler en energieker.

…kom je los van je denken en overstijg je al je belemmerende overtuigingen.

…heb je toegang tot je creatief potentieel.

…lever je topprestatie en ben je succesvol.

… heb je het gevoel alsof je de hele wereld aankan en gaat alles vanzelf.

Hoe ziet het programma eruit?

In 90 dagen ga we samen op een transfomatieproces in met als doel: de beste versie van jezelf worden, zodat je kunt ondernemen vanuit liefde en FLOW met meer energie, potentie en leiderschap.

Master Your FLOW bestaat uit:

The FLOW online
Het online trainingsgedeelte waarin ik je meeneem in mijn FLOW methode.

Het is een programma van actie en praktische frameworks. Deze worden online beschikbaar gesteld in 7 modules. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Your Own FLOW Master Frank
Zie mij als jouw professionele vriend waarmee je alles mag en kan delen. Ik ga je begeleiden en helpen bij je unieke transformatieproces. Ik geef je de juiste handvatten en haal het beste in je naar boven. Je ware potentieel wordt zichtbaar en kan je gaan inzetten. Je bewustzijn wordt vergroot en je gaat andere keuzes maken. 

Er zijn 12 groepscalls van 1,5 uur en een afgeschermde community voor support, zowel voor de groep als privé met mij.

Je wordt alijd geholpen als je vastloopt.

The FLOW Day
Compleet verzorgde Live dag op een mooie locatie. Je ontmoet de andere ondernemers die ook het programma volgen.

The FLOW Room
Een besloten groep met alleen ondernemers in die Master Your FLOW volgen, om te kunnen connecten, van elkaar te leren en elkaar te supporten.

“Do the Universe a favor, don’t hide your magic.”

 The Master Your FLOW bestaat uit 7 modules:

1. Focus
Je leert hoe je door beter te focussen in je FLOW terecht komt. En vooral hoe je ook in je FLOW kan blijven. Je leert technieken om met minder tijd en energie, betere resultaten en meer efficient te werken.

Tevens leer je technieken hoe je kunt ontfocussen, want dat net zo belangrijk als focussen. Je leert je energielekken te herkennen en te dichten.

Where your focus goes, your energy FLOWs.

2. Authentieke zelf
Het meest belangrijke onderdeel van je business is helderheid krijgen over wie je werkelijk bent. En wat jouw unieke missie is. Alles begint met zelfkennis. Je gaat aan de slag met je ware identiteit, jouw FLOW-factor en wat je bestaansrecht is. Je ontdekt wat je echt belangrijk vind als ondernemer en waarin jij je onderscheidt. Je gaat super helder krijgen waarom je elke dag opstaat en wat je écht te doen hebt, zodat je als een magneet werkt op je ideale klanten.

3. Mindset
Ondernemen is 80% mindset. Je ontdekt welke mindset noodzakelijk is om te groeien als persoon en daardoor met je bedrijf.

Each level has it’s devil. Op elk niveau van je business heb je te maken met angsten, onzekerheden en belemmerende overtuigingen. Je leert hoe je die kan doorbreken en hoe je jouw mindset kan herprogrammeren voor een doorbraak naar de next level.

4. Intuïtie
In de module ga je aan de slag met je intuïtie. Je leert luisteren naar je intuïtie en leert te vertrouwen op je zesde zintuig. Je gaat je ware essentie ontdekken en leert ondernemen vanuit je gevoel en intuïtie. Je leert je gevoelens te uiten en durft je grenzen aan te geven. Je leert hoe je in het hier en nu blijft en hoe je loskomt van je ego.

5. Bewustzijn
Je gaat groeien op bewustzijnsniveau en ontdekt dat je op basis van die nieuwe inzichten, je andere keuzes gaat maken. Keuzes die noodzakelijk zijn om de beste versie van jezelf te worden. En daarmee verder te groeien met je bedrijf.

Je leert hoe je kan vergeven en loslaten. Je gaat aan de slag met Universele wetten en hoe je die het kan inzetten om vanuit spiritualiteit te ondernemen.

6. Potentieel
Ondernemen is creëren, leren en evolueren. In deze module ontdekt je jouw unieke creatiekracht en je talenten. Je gaat leren waarin je bijzonder bedreven bent vanuit welke principes je onderneemt. Je werkelijke potentieel openbaart zich, zodat je moeiteloos de beste resultaten behaalt bij je klanten.

7. Persoonlijke leiderschap
Je leert hoe je jouw leiderschap kan pakken. Want een succesvolle business runnen staat of valt met leiderschap pakken. Je gaat aan de slag met je zelfbeeld, zelfacceptatie en eigen waarde. Je leert hoe je jouw zelfvertrouwen kunt verbeteren, zodat je graag zichtbaar wilt zijn. En jezelf niet meer klein houdt. Je bent dan voor je potentiële klanten glashelder waar jij voor staat. Je gaat van reactief, naar pro-actief naar creatief.

 Wat je krijgt is … 

Online training in eigen tempo te volgen

Wekelijkse groepscall

Werkboek

w

Dagelijks support in community

Live FLOW dag

Maximaal 12 ondernemers

Voor wie?

Master Your FLOW is voor ondernemers die …

1. de beste versie van zichzelf willen worden.
2. willen ondernemen vanuit FLOW en hun essentie.
3. geloven dat alles energie is en openstaan voor spiritualiteit.
4. verlangen naar meer energie, potentie en leiderschap.
5. persoonlijk willen groeien en daarmee zakelijke groei creëren.
6. de verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat van hun leven.

Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren en mij meer te laten zien. Meer te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. Mede dankzij jou heb ik geluisterd naar mijn intuïtie en de moed gehad om een ander pad te kiezen. Dit pad voelt goed en past veel beter bij wie ik in de kern ben. Ik ben dichterbij mijzelf gekomen en daar ben ik je dankbaar voor.

Renske

Eigenaar, renskefeenstra.com

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik naar Frank ben gegaan. Hij heeft mij heel erg geholpen om terug naar mezelf te gaan, meer te laten luisteren naar mijn gevoel en te accepteren wie ik ben. Ik voelde mij heel vaak schuldig, dacht regelmatig: ‘wat zullen anderen van mij denken?’ En ik twijfelde over mijn werk. Word ik er nog blij van? Daarnaast heb ik een sterk gevoel en heeft hij mij een aantal handvaten gegeven hoe ik daar het beste mee om kan gaan, heel fijn! Onze gesprekken voelden elke keer als een cadeau en ik heb daar nog elke dag profijt van! Ik kan Frank iedereen aanraden.

Christel

Eigenaar, Chrisconnecting

Jouw open en onbevangen stijl gaan verder dan alleen coachen. Je bent een oprecht en betrokken mens en dat is voelbaar. Aangemoedigd door jouw echte interesse, durfde ik op zoek te gaan naar de schatten die in mijzelf verborgen lagen. Wat je daarmee voor mij heb gedaan is meer dan alleen het aanreiken van tools om ‘mijn problemen op te lossen’. Jij hebt de ware kern in mij aangesproken: de kracht om van elke dag een feestje te maken. 

Daniëlle

Nogmaals dank voor je waanzinnige betrokkenheid, je rotsvaste vertrouwen dat het goed kwam en je zorgzaamheid. Je maakt op een unieke manier verbinding met mij en hebt ervoor gezorgd dat ik mijzelf mocht ontmoeten en beter leerde kennen. Ik mag bij jou zijn wie ik ben en durf kwetsbaar te zijn. En ja… het was soms spannend, maar dan was jij er om mij net dat stapje verder te laten zetten om mij te groeien.

Nienke

Directeur

Ik ben bewuster gaan nadenken over mijn perfectionisme, mijn leven en meer stil gaan staan hoe ik die wil gaan invullen. Ik ben meer met mezelf in verbinding gekomen en ik voel dat ik spiritueel gegroeid ben.

Vanaf het begin voelde het erg goed bij jou. Als een neutrale plek, waarin je aan jezelf kan denken en werken. Jij creëert een hele fijne sfeer waarin ik volledig mijzelf kan en mag zijn. En mij kwetsbaar durf op te stellen. De klik was er vanaf het begin door je rust en vertrouwen die je uitstraalt. Jouw visie en kijk op de wereld heeft mij geïnspireerd zodat ik daar mijn eigen ideeën en gevoel bij kan creëren.

Nadine

Je bent een heel warm mens met veel compassie en empathie, respectvol en nooit oordelend. Ik vind je een expert in het duidelijk maken van onbewuste patronen en daarvoor tools aan te reiken om de ingesleten patronen te veranderen. Ik vergelijk je met een goede hovenier. De vruchtbare grond die overwoekerd is door onkruid wordt weer zichtbaar. Het onkruid haal je weg en dus kan al het goede weer naar boven komen. Jij hebt mij de hark en de schop gegeven om mijn tuin eens goed aan te pakken. Ik heb veel van je geleerd en daar ben ik je dankbaar voor.
Philomena

Wil je weten of Master Your FLOW voor jou de juiste stap is naar the next energy level?

Na het doorlopen van het programma …

ben je persoonlijk gegroeid naar de next level.

werk je als een magneet op potentiële klanten.

kan je moeiteloos ondernemen vanuit FLOW en je essentie.

pak jij je persoonlijke leiderschap en is het helder waarvoor je staat en wat je missie is.

benut jij je creatief potentieel optimaal.

No FLOW, no grow.

Discover who you really are and own that shit.

No one is you.

Be the flow.