fbpx

Creëer je mooiste leven in Barneveld.

When you change your energy, you change your life.

Van overleven naar een gelukkig leven.

Creëer je mooiste
leven in Barneveld.

When you change
your energy,
you change
your life.

Van overleven naar
een gelukkig leven.

“Ik wil mij vrij voelen en leven vanuit wie ik in de kern echt ben. Maar ik zit gevangen in mijn denken en herken mezelf niet meer.”

Creator zijn van je eigen leven.

Heb je last van dagelijkse stress en ben je aan het overleven?

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel en ben je de verbinding met jezelf kwijt?

Ben je doodmoe (burn-out), prikkelbaar en onrustig van binnen?

Of…

… voel jij je onzeker en twijfel je of je het allemaal wel goed doet?

… heb je een vol hoofd en ben je emotioneel?

… heb je continu het gevoel dat je te kort schiet en niet goed genoeg bent?

Of…

… droom je van een eigen bedrijf, maar durf je niet?

… zou je weleens wat anders willen, maar je weet niet wat?

… zit je gevangen in je relatie, maar durf je de confrontatie niet aan te gaan?

Of…

…zorg je slecht voor jezelf, omdat de ander altijd op nummer 1 staat?

… domineert je denken je leven en kan je moeilijk stoppen met denken?

… voel jij je schuldig als je nee zegt of je grenzen aangeeft?

Weet dat het écht anders kan!

Stel je nu eens voor dat je …

Je helemaal jezelf bent.

Je krachtig en zelfverzekerd voelt in alles wat je doet.

Je keuzes maakt vanuit je intuïtie.

Je eigen leven creëert, waarin jij je vrij en happy voelt.

Je elke dag staat te popelen om je dag te beginnen.

Je bevrijdt bent van je verstand.

Je in je licht staat en je missie leeft. 

Je energie vrij stroomt en je in balans bent.

Wat zou dat voor jou persoonlijk, je werk en je privé-leven betekenen?

Verlang je naar meer vrijheid, verbinding met jezelf en creatiekracht?

Je mooiste leven creëren…

Mijn naam is Frank Hoeke, ik ben al 15 jaar life coach. Expert op het gebied van stress en burn-out, bewustzijnsontwikkeling, energiemanagement, perfectionisme (faalangst, onzekerheid), hoogsensitiviteit / HSP en spiritualiteit

Alles start met zelfkennis, zelfliefde en zelfacceptatie.

Wanneer je niet vanuit je ware Zelf leeft, dus leeft vanuit een ‘onechte ik’, dan ga je ergens vastlopen in je leven. Je kan het een tijdje volhouden om je steeds aan te passen aan de verwachtingen van anderen, maar uiteindelijk grijpt je lichaam of geest in.

Je loopt vast in jezelf, in je werk en/of privé-leven. Met negatieve gevolgen voor je gezondheid en een negatieve impact op je omgeving.

De sleutel tot zelfbevrijding is het je bewust worden van dit soort signalen. Om vervolgens andere keuzes te gaan maken in je leven. Elke verandering start bij bewustwording.

Ik geloof dat ieder mens een creator is met een unieke levensmissie. En dat wij allemaal een spiritueel wezen zijn met een aardse ervaring. Alles is energie en in beweging. Alles bestaat uit frequenties.

Energie is de sleutel naar een gelukkig leven.

Wanneer jouw energie vrij kan stromen doordat je leeft vanuit je ware Zelf, kan je alles creëren wat je maar wilt. Dan heb je toegang tot je oneindige potentie en creatiekracht.

Dit is wat ik jou gun: een vrij en gezond leven met veel liefde, vrijheid en verbinding.

Dat je jezelf bevrijdt van je denken en leeft vanuit wie je in de kern écht bent. Dat je leeft in het Nu. Dat je vanuit zelfliefde die dingen gaat creëren die je echt blij maken. Dat je weet wat jouw unieke levensmissie is en die elke dag leeft. Dat je een liefdevol en vrij leven voor jezelf creëert.

Het leven wat je nu leeft is op basis van de keuzes die je gemaakt hebt vanuit het verleden. Dus als je verandering wilt in je leven betekent dit dus andere keuzes maken. Inzicht geeft een keuze. En elke dag heb je de keuze om het anders te doen En dat is waarom ik elke dag opsta om jou daarbij te helpen.

Doe je wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

“Guess what?” Ik heb het gedaan!

“Ik heb hulp nodig! Dit kan ik niet meer alleen!” Na jarenlang in de knoop te hebben gezeten, stug eigenwijs volhoudend dat ik mijn eigen problemen moest oplossen, kwam dan toch die noodkreet. Ik kon het toch niet alleen. Het verdriet, de schaamte, en vooral de overgave vormden samen de hoogste berg die ik ooit heb beklommen. In mijn ogen had ik niets dan gefaald. En toen moest ik wel. Met dat ‘hoopje problemen’ op zoek naar een coach die mij hopelijk kon verlossen. 

Maar, “guess what?” Ik heb het allemaal zelf gedaan! Zes maanden verder en mijn leven is compleet veranderd. Er is geen enkele twijfel meer over wat ik werkelijk wil en er is zeker niets wat mij tegen gaat houden om dat te bereiken. Het mooiste van alles is dat ik altijd het gevoel heb gehad zelf het stuur in handen te hebben. En tja Frank, die verdienste komt jou wel degelijk toe. Want jij bent degene geweest die mij heeft leren geloven in mijzelf. 

De blokkade was aanvankelijk groot en ontzettend zwaar. Ik wist dat ik die paar krachtige handen nodig had om de versperring te verwijderen. Wat jij deed, was mij een glimp laten zien van wat daar achter lag en bij het aanzien van de grote schat, waren mijn eigen armen krachtiger dan ik ooit had gedacht. 

Jouw open en onbevangen stijl gaan verder dan alleen coachen. Je bent een oprecht en betrokken mens en dat is voelbaar. Aangemoedigd door jouw echte interesse, durfde ik op zoek te gaan naar de schatten die in mijzelf verborgen lagen. Wat je daarmee voor mij heb gedaan is meer dan alleen het aanreiken van tools om ‘mijn problemen op te lossen’. Jij hebt de ware kern in mij aangesproken: de kracht om van elke dag een feestje te maken. 

Daniëlle

“Ik ben vrolijk, relaxt en weer gezellig thuis.”

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel, wat was er aan de hand? Ik was moe, lusteloos had geen energie en maakte niks meer af. Zo kende ik mij zelf niet en onderzoekend als ik ben ging ik opzoek naar antwoorden, zelf kon ik die niet vinden dus ik had hulp nodig en zo kwam ik bij Frank uit.

Na een eerste kennismakingsessie waarin Frank meteen een paar interessante dingen over mij kon vertellen zijn we samen een traject in gegaan.

Tijdens dit traject ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en kwam ik bij “mijn ware ik”. Het blijkt dat je in de loop van de jaren jezelf aanpast aan anderen waardoor je uiteindelijk niet meer jezelf bent. Je maakt je ook druk om dingen die er niet toe doen en nog veel meer. Door middel van leuke opdrachten en 1 op 1 gesprekken, die soms best intensief waren, heb ik mijn ware ik terug gevonden.

Nu ik weet hoe ik in elkaar zit kan ik mij richten op de dingen die belangrijk zijn voor mij, weet ik op tijd een stapje terug te doen of juiste een stap vooruit. Dat merkt mijn omgeving ook ik ben vrolijk, relaxt en weer gezellig thuis.

Nog steeds heb ik af en toe contact met Frank, over hoe het gaat, wat de veranderingen zijn en telkens komt Frank toch weer met een idee of tip om mij verder te helpen.

Harrie

Verlang je naar een gelukkig en vrij leven, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Wil je je mooiste leven creëren?
En volledig jezelf zijn?