HUMAN DESIGN

De blauwdruk van wie je bent.

HUMAN DESIGN

De blauwdruk van wie je bent.

Ieder bedrijf verdient een authentieke ondernemer.

WAT IS HUMAN DESIGN?

Human Design is een model, waarin spiritualiteit en wetenschap samenkomen. In deze tool zijn dé belangrijkste spirituele stromingen van ons chakra systeem, astrologie, en I-Ching en de Kabbalah, gecombineerd met de huidige wetenschap van biochemie, genetica, epigenetica, sterrenkunde en kwantumfysica (kwantumveld).

Het combineert eeuwenoude kennis en wijsheden van de Westerse als Oosterse wereld.  Dit maakt het als een zeer krachtig en complex systeem. Maar daarnaast ook als heel aards en direct toepasbaar

Human Design geeft je inzicht in wie je bent als persoon. Het helpt jou om jezelf beter te begrijpen, jezelf te accepteren wie je bent en hoe je het beste kunt handelen vanuit flow.

Het is jouw unieke blauwdruk van je leven. Dé formule tot een succesvol, joyful en vervuld leven. Allemaal gebaseerd op je geboortemoment en het moment van 3 maanden voor je geboorte. Het is een kwestie van invullen en je blauwdruk wordt zichtbaar. Hoe cool is dat!

JOUW UNIEKE BLAUWDRUK ZICHTBAAR MET HUMAN DESIGN

Op basis van je geboortegegevens kan jouw unieke persoonlijke design berekend worden; jouw unieke blauwdruk. Deze blauwdruk geeft inzichten over jezelf en is daarmee een tool voor persoonlijke ontwikkeling en zelfonderzoek.

Jij bent uniek. Er is niemand op deze aarde die precies is zoals jij. Je hebt een unieke levensmissie. Datgene wat je hier echt te doen hebt in het grotere geheel. Jouw hogere doel.

Je krijgt tijdens je geboorte een combinatie van talenten mee. Zie het als een soort DNA. Een codering die je uniek maakt. En authentiek.

Door naar je Human Design Chart te kijken, krijg je een blauwdruk van wie je bent als mens. En hoe je jouw volle potentieel kunt leven vanuit joy, flow en vervulling.

Hoe jij de beste beslissingen kunt nemen. Met welke eigenschappen en valkuilen jij in je leven te maken krijgt. Hoe je jouw leiderschap kunt pakken. Waar je geconditioneerd wordt door anderen en vanuit je verleden.

Dus hoe je het beste kunt functioneren in je privéleven, werk en relaties.

DE VOORDELEN VAN HUMAN DESIGN

Human Design heeft veel voordelen, die ik jou ook gun.

Ten eerste geeft het je inzicht in je authentieke zelf en helpt je je bewust te worden van je natuurlijke gaven en potentieel. Dit vergroot je gevoel van de juiste richting en doel in je leven, zodat je meer vervulling en joy ervaart.

Ten tweede helpt het bij de ontwikkeling van gezonde relaties. Je leert hoe je beter kunt communiceren en in harmonie kunt zijn met anderen door je eigen energetische interacties te begrijpen.

Ten derde helpt het om je leven simpeler en bewuster te maken, zodat je beslissingen neemt die in lijn zijn met je authentieke zelf. Dit leidt tot een vermindering van stress en angst. En je ervaart een grotere innerlijke rust.

YOUR HUMAN DESIGN BLUEPRINT

LEEF MOEITELOOS VANUIT JE UNIEKE PERSOONLIJKE BLAUWDRUK

7

HUMAN DESIGN IS DE WEG NAAR ZELFONTDEKKING EN PERSOONLIJKE GROEI.

Human Design is een waardevolle tool om je te begeleiden op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het biedt je diepgaande inzichten in je unieke energetische blauwdruk, je authentieke zelf.

Verlangt je naar meer duidelijkheid, vervulling en joy? Human Design een zeer krachtige tool om jouw innerlijke potentieel te ontgrendelen en een meer vervullend en authentiek leven te leiden.

Investeer in jezelf en ontdek de transformerende kracht van Human Design voor een leven dat in lijn is met jouw ware zelf.

AUTHENTICITY IS MAGNETIC