fbpx

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hoi.

Hoi, mijn naam is Frank Hoeke. Ik ben ruim 16 jaar life coach en expert op het gebied van energiemanagement en persoonlijke groei.

Mijn levensmissie is om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van liefde en bewustzijn op aarde, zodat mensen daarmee een succesvol, gezond en gelukkig leven kunnen creëren. En met die positieve energie maken we samen de wereld een stukje mooier.

Ik ontmoet veel mensen die ongelukkig zijn omdat ze de verbinding met zichzelf zijn kwijt geraakt. Ze zijn niet zichzelf omdat ze continu bezig zijn zich aan te passen aan de verwachtingen van anderen.

Ze zitten gevangen in hun denken en leven vanuit hun ego in plaats vanuit hun essentie. Ze zitten vast in oude patronen, ongewenste emoties en conditioneren vanuit het verleden.

Ze leven vanuit hun onechte zelf, hun ego zelf. Met als gevolg dat ze uit balans raken in hun leven. En diep van binnen niet het leven leiden wat ze eigenlijk willen.

Dit gaat mij echt aan het hart en ik weet dat ik daarin een levensmissie hebt te vervullen om juist die mensen te helpen.

Ik help ze om creator te zijn van hun mooiste leven met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Wie ben ik?

Liefde en bewustwording zijn mijn belangrijkste levensthema’s. Ik doe alles vanuit een liefdevolle intentie.  Ik ga ‘aan’ als ik jou mag helpen op je huidige levenspad om je bewustzijn te vergroten, zodat je andere keuzes kunt gaan maken om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Als ik je mag helpen om je op een hogere positievere frequentie mag begeleiden.

Wat maakt mij uniek?

Mijn kracht is mijn aanwezigheid. Ik ben met mijn volle aandacht aanwezig bij je. Zonder oordeel ontvang ik je verhaal met open hart. Ik creëer snel een gevoel van veiligheid en vertrouwen zodat je jezelf durft te openen om te groeien. En je kwetsbaar durft op te stellen.

Ik inspireer je en schud je op een liefdevolle manier wakker. Ik help je ontwaken en empower je zodat je andere keuzes kunt gaan maken in je korte leven. Ik help je jouw bewustzijn te vergroten, zodat je dichterbij je ware zelf komt. En van daaruit een vrij en vervuld leven kunt creëren.

Ik sta naast je, geloof in je en zie je potentie. Ik ben oprecht betrokken. En ik geef je de kracht en vertrouwen om je eigen pad te volgen.

 

Ik ben je professionele vriend, je vertrouwenspersoon waarmee je alles kunt bespreken.

Ik reis even kort op jouw levenspad mee, met als doel dat je uiteindelijk zelfstandig weer verder kunt gaan.

Naast mijn kennis, persoonlijke kwaliteiten en talenten hanteer ik een zeer unieke en succesvolle aanpak die geen één life coach toepast. Dit licht ik graag toe in een vrijblijvend gratis gesprek.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de onderstaande link.

 

Mijn levensloopbaan …

2003…

Dit is het jaar wat een belangrijk keerpunt is geweest in mijn levensloopbaan.

Ik zat in het managementteam van een productiebedrijf en ik kon in de toekomst het bedrijf overnemen. Dus ik dacht yeah, dan heb ik mijn eigen bedrijf. Want dat was een droom van mij.

Ik werkte bikkelhard, maar had continu het gevoel niet goed genoeg te zijn. Dus ging ik nog harder werken. Ik was eigenlijk overspannen en zat tegen een burn-out aan. Alleen dat wilde ik niet zien of accepteren. Mijn accu werd steeds leger en leger.

Het bedrijf kwam financieel in zwaar weer te zitten en is uiteindelijk failliet gegaan. En daarmee viel mijn droom in duigen.

Maar…

Het faillissement is mijn redding geweest want anders was ik keihard in een burn-out terecht gekomen.

Het was een wake-up call: ‘Frank waar ben je mee bezig joh!? Jouw missie ligt heel ergens anders. Je bent hier om andere mensen te helpen.’

Dit is een belangrijk keerpunt geweest in mijn leven. Echt een groot cadeau. Ik heb een carrièreswitch gemaakt.

Ik ben loopbaancoaching gaan studeren met als hoofdthema’s: zingeving en vitaliteit.

Vervolgens heb ik 11 jaar als coach en trainer gewerkt bij een groot arbeidsbemiddelingsbureau. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden, coachen en trainen van mensen die vastlopen in hun leven. In die tijd heb ik circa 900 cliënten begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik wilde meer vrijheid dus ben vervolgens mijn eigen praktijk gestart. Eerst als duobaan en inmiddels vele jaren fulltime.

Inside information.

Ik ben lid van de beroepsvereniging:
Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (www.vivnederland.nl).
Hierbij volg ik jaarlijkse diverse workshops om daarmee mijn kennis en vaardigheden uit te breiden, zodat ik jou nog beter kan helpen op jouw levenspad.

Diploma’s en certificaten: Energiemanagement therapeut, PSYCH-K ©, NLP Master Practitioner, Post-HBO Loopbaancoach, MatriXcoach, Spirit Junkie,HBO Medische Basiskennis, ZUMBA Instructor.

Daarnaast investeer ik jaarlijks in diverse trainingen en opleidingen voor mijn professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik ben een zonaanbidder, dans liefhebber, MINI-fan,  Zumba Instructor, hardlopen, hondenliefhebber (vooral gek van Engelse Cocker Spaniel). Ik ben graag in de natuur en kan uren praten over spiritualiteit, bewustzijn en de werking van het Universum. Ook kan ik erg genieten van op het terras zitten mensen kijken :-). En van lekker eten, mooie kunst, shoppen en reizen.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. En als klein kind vond ik het heerlijk om te dansen, op mijn skelter te racen en te tennissen.