fbpx

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Frank Hoeke. Ik ben ruim 14 jaar mindset coach en life coach. Expert op het gebied van bewustzijn, maximaal potentieel en persoonlijk leiderschap.

Ik help kennisondernemers om de beste versie van zichzelf te worden en bij authentiek ondernemen vanuit flow.

Wanneer jouw energie stroomt, dan stroomt het ook in je bedrijf en in je klanten. En met die positieve energie maken we met elkaar de wereld een stukje mooier.

Ik wilde mezelf bewijzen.

Tot aan mijn 35ste levensjaar vond ik snel carrière maken, status en veel geld verdienen erg belangrijk in mijn leven. Ik wilde mezelf bewijzen door snel carrière te maken en door keihard te werken. Ik zat in het managementteam van een productiebedrijf en ik kon in de toekomst het bedrijf overnemen.

Ik werkte bikkelhard, maar had continue het gevoel niet goed genoeg te zijn. Dus ging ik nog harder werken. Ik was eigenlijk overspannen en zat tegen een burn-out aan. Alleen dat wilde ik niet zien of accepteren. Mijn accu werd steeds leger en leger. Uiteindelijk is het bedrijf failliet gegaan.

Het faillissement is mijn redding geweest en een belangrijk keerpunt in mijn leven. Ik werd wakker geschud en gedwongen om eens bewust stil te staan. En ging mijzelf afvragen: is dit het nu? Is dit het leven wat ik wil leiden? Word ik hier gelukkig van?

Van hard werken naar vanuit je hart werken.

Wat ik ontdekte was dat mijn leven gedomineerd werd door perfectionisme. Ik wilde alles perfect doen. Ik vond het heel belangrijk wat anderen van mij vonden. En was mij continue aan het aanpassen om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Angst voor afwijzing was mijn grootste angst. Ik was bang om fouten te maken en stelde zaken uit door mijn faalangst.

Vanaf dat moment besloot ik het anders te gaan doen. Ik wil leven vanuit mijn hart met meer plezier en vrijheid. Van hard werken naar vanuit je hart werken.

Eigen ontwikkeling

Ik ben lid van deze beroepsverenigingen:
Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (www.vivnederland.nl), Nederlandse Vereniging NLP (www.nvnlp.nl)
Hierbij volg ik jaarlijkse diverse workshops om daarmee mijn kennis uit te breiden, zodat ik jou nog beter kan coachen.

Diploma’s en certificaten: PSYCH-K ©,
Spirit Junkie, NLP Master Practitioner, Post-HBO Loopbaancoach, MatriXcoach, HBO Medische Basiskennis, Energiemanagement therapeut.

Daarnaast investeer ik jaarlijks in diverse trainingen en opleidingen voor mijn professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Inside information Frank

Ik ben een zonaanbidder, dans liefhebber, MINI-fan,  Zumba lover. Ik ben gek op honden, de natuur, spiritualiteit en kan uren op het terras zitten mensen kijken :-). Ik kan erg genieten van lekker eten, mooie kunst, shoppen en reizen.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters.

Als klein kind vond ik het heerlijk om te dansen, op mijn skelter te racen en te tennissen.

Mijn VWO en HEAO diploma gehaald met keihard werken.

Op mijn 35ste een carrièreswitch gemaakt van directielid naar trainer/coach in het bedrijfsleven.

En uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart, omdat ik meer vrijheid wilde. En ik alleen maar met ideale klanten wilde werken met mijn eigen en unieke transformatieproces.