fbpx

Frank

Hoi, mijn naam is Frank Hoeke. Ik ben ruim 13 jaar life coach en expert op het gebied van perfectionisme. Het is mijn intentie om andere mensen gelukkiger te laten zijn.

Ik geloof dat happiness is an inside job en iedereen het vermogen heeft om gelukkig te zijn. Het is mijn overtuiging dat het leven te kort duurt om te lijden en niet te genieten. Verdriet, pijn en tegenslagen horen bij het leven. Maar hoe je ermee omgaat is een keuze

Geluk start altijd bij een bewuste keuze. Want als je gelukkig bent dan straal je en ben je . En met die positieve energie maken we met elkaar de wereld een stukje mooier.

Mijn verhaal

Jarenlang domineerde perfectionisme mijn leven. Ik wilde alles perfect doen. En was mij continue aan het aanpassen aan anderen.  Ik vond het heel belangrijk wat anderen van mij vondenAngst voor afwijzing was mijn grootste angst.

 

Ik was bang om fouten te maken en stelde zaken uit door mijn faalangst. Ik wilde mezelf bewijzen door snel carrière te maken. Ik werkte keihard, maar had continue het gevoel niet goed genoeg te zijn. Dus ging ik nog harder werken. Met als gevolg veel stress en een bijna burn-out. Dit is een keerpunt geweest in mijn leven en toen ben ik mijn hart gaan volgen.

Doe de dingen waar je blij van wordt

Ik geloof dat het leven bedoeld is om plezier te maken en te genieten van mooie momenten. Iedereen is op zoek naar geluk en wil gelukkig zijn. Geluk komt van binnenuit en heeft niks te maken met wat je allemaal bezit. Het gaat erom dat je blij bent met wie je bent en met wat je doet. Wanneer je weet wat je écht wilt en waar je blij van wordt, dan weet je ook waarom je elke dag opstaat.

Van hard werken naar vanuit je hart werken.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd om mijn mindset te veranderen zodat perfectionisme niet meer mijn leven beheerst. Ik neem nu sneller beslissingen op basis van mijn intuïtie. Uitstelgedrag is tot een minimum beperkt en ik maak me niet meer druk wat anderen van mij vinden.  Elke dag volg ik mijn hart en leef ik mijn missie. Ik geniet vol van het leven en ik ben gelukkig.

Nog wat inside information over Frank

Ik hou van honden, zon, zee, strand, dansen, Zumba fitness, reizen, kunst, de natuur, spiritualiteit en shoppen. Ik ben getrouwd en heb twee dochters.

Als klein kind vond ik het heerlijk om te dansen, op mijn driewieler te racen en te tennissen.

Op mijn 35ste een carrièreswitch gemaakt van directielid naar trainer/coach in het bedrijfsleven.

Mijn eigen bedrijf gestart, omdat vrijheid mijn belangrijkste waarde is.