Michel van de Langemheen
succesvolle ondernemer & investeerder

Nathalie Schut
Business Unit Manager

“Ik leef nu vanuit mijn eigen unieke kleur, mijn authenticiteit.”

Vooraf had ik de volgende twijfels om bij jou een coachtraject te gaan volgen: de duur, de intensiteit, en of ik het qua tijd en energie kon opbrengen. En vooral ook of ik mijn angsten zou durven aan te gaan.

Toen we begonnen had ik geen energie, was ik depressief en had ik een laag zelfbeeld. Het leven leidde mij en ik leidde niet mijn eigen leven. Mijn energie ging zowel privé als zakelijk naar de verkeerde dingen. Heel veel ballen in de lucht houden maar wat alleen maar energie kostte. En niks opleverde.

Nu is mijn situatie compleet verandert. Wat ik voorheen in 6 dagen per week deed, doe ik nu in 3 dagen. Ik ben geen kameleon meer die de kleuren van mijn omgeving of klanten aanneemt. Ik leef nu vanuit mijn eigen unieke kleur, mijn authenticiteit. Ik kies bewust mijn eigen klanten. En zeg nee tegen klanten die niet bij mij passen en mij energie kosten. Ik luister meer naar mijn gevoel en heb vertrouwen in de toekomst. Ik ben met positieve energie gaan ondernemen. Meer vanuit mijn eigen visie, kracht en doelstellingen. En daardoor krijg ik nu hele andere klanten. Ik laat mij niet meer verleiden door de waan van alle dag. Ook in mijn privé-leven. Ik blijf bij mezelf en dat geeft mij heel veel positieve energie.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject bij jou gevolgd hebt en gun het iedereen die opzoek is naar zichzelf. Iedereen die worstelt in het leven of steeds weer in dezelfde valkuilen stapt. Het is echt een cadeau aan jezelf.

Bewindvoerder (ZZP-er)

(i.v.m. beroepsmatige privacy geen naam en foto)

Jij hebt mijn wereld een stukje mooier gemaakt

Ik had van de week een kopje thee met een labeltje met de vraag; van wie heb jij de afgelopen tijd iets geleerd? Daar is maar 1 antwoord op: van JOU!!!

Nogmaals dank voor je waanzinnige betrokkenheid, je rotsvaste vertrouwen dat het goed kwam en je zorgzaamheid. Je maakt op een unieke manier verbinding met mij en hebt ervoor gezorgd dat ik mijzelf mocht ontmoeten en beter leerde kennen. Ik mag bij jou zijn wie ik ben en durf kwetsbaar te zijn. En ja… het was soms spannend, maar dan was jij er om mij net dat stapje verder te laten zetten om mij te groeien.

Ik wilde een gereedschapskoffer vol tools om op een positieve manier om te gaan met mijn fijngevoeligheid en perfectionisme. Mijn gereedschapskoffer is gevuld, niet door jou, maar wel door mij. Jij hebt ervoor gezorgd dat ik al die tools, die ik allang in de koffer gestopt had, leerde herkennen en kan gebruiken. En ondanks dat het vast in de toekomst niet allemaal even makkelijk zal zijn, zal ik veel beter in mijn eigen kracht blijven staan door het traject dat ik samen met jou heb gedaan. Het was heel bijzonder dat jij mij daarin wilde begeleiden en jij hebt mijn wereld een stukje mooier gemaakt.

Je hebt tomeloze energie als het om het verder op weg helpen van anderen is. En dat is precies wat je doet. Je hebt mij laten ervaren waar mijn energie van gaat stromen en wat mijn passie is. Het bewust worden van mijn talenten en de feedback van lieve vrienden om mij heen, heeft heel veel liefde laten stromen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Op dit moment voelen mijn lijf en hoofd in balans. Maar ik weet ook dat het heel hard oefenen is om dat zo te houden. Maar ik gun mijzelf het evenwicht dat rust en ruimte brengt om zoveel meer uit mijzelf te halen.

Nienke

Directeur

“Guess what?” Ik heb het gedaan!

“Ik heb hulp nodig! Dit kan ik niet meer alleen!” Na jarenlang in de knoop te hebben gezeten, stug eigenwijs volhoudend dat ik mijn eigen problemen moest oplossen, kwam dan toch die noodkreet. Ik kon het toch niet alleen. Het verdriet, de schaamte, en vooral de overgave vormden samen de hoogste berg die ik ooit heb beklommen. In mijn ogen had ik niets dan gefaald. En toen moest ik wel. Met dat ‘hoopje problemen’ op zoek naar een coach die mij hopelijk kon verlossen. 

Maar, “guess what?” Ik heb het allemaal zelf gedaan! Zes maanden verder en mijn leven is compleet veranderd. Er is geen enkele twijfel meer over wat ik werkelijk wil en er is zeker niets wat mij tegen gaat houden om dat te bereiken. Het mooiste van alles is dat ik altijd het gevoel heb gehad zelf het stuur in handen te hebben. En tja Frank, die verdienste komt jou wel degelijk toe. Want jij bent degene geweest die mij heeft leren geloven in mijzelf. 

De blokkade was aanvankelijk groot en ontzettend zwaar. Ik wist dat ik die paar krachtige handen nodig had om de versperring te verwijderen. Wat jij deed, was mij een glimp laten zien van wat daar achter lag en bij het aanzien van de grote schat, waren mijn eigen armen krachtiger dan ik ooit had gedacht. 

Jouw open en onbevangen stijl gaan verder dan alleen coachen. Je bent een oprecht en betrokken mens en dat is voelbaar. Aangemoedigd door jouw echte interesse, durfde ik op zoek te gaan naar de schatten die in mijzelf verborgen lagen. Wat je daarmee voor mij heb gedaan is meer dan alleen het aanreiken van tools om ‘mijn problemen op te lossen’. Jij hebt de ware kern in mij aangesproken: de kracht om van elke dag een feestje te maken. 

Daniëlle

Ik ben meer met mezelf in verbinding gekomen

Ik had veel last van een vol hoofd, veel stress en innerlijke onrust. Weinig energie, ik was erg prikkelbaar en had lichamelijke klachten. Jij hebt mij geholpen om weer op orde te komen in mijn hoofd en lichaam. Ik weet niemand anders die dat op deze unieke manier kan doen.
Ik ben bewuster gaan nadenken over mijn perfectionisme, mijn leven en meer stil gaan staan hoe ik die wil gaan invullen. Ik ben meer met mezelf in verbinding gekomen en ik voel dat ik spiritueel gegroeid ben.

Vanaf het begin voelde het erg goed bij jou. Als een neutrale plek, waarin je aan jezelf kan denken en werken. Jij creëert een hele fijne sfeer waarin ik volledig mijzelf kan en mag zijn. En mij kwetsbaar durf op te stellen. De klik was er vanaf het begin door je rust en vertrouwen die je uitstraalt. Jouw visie en kijk op de wereld heeft mij geïnspireerd zodat ik daar mijn eigen ideeën en gevoel bij kan creëren.

Nadine

Ik kan nu beter voor mijzelf kiezen

Vooraf dacht ik: “Ik heb al van alles geprobeerd en gelezen, maar gaat mij dit echt helpen?” Ik was vermoeid, druk in mijn hoofd en had lichamelijke klachten. Mijn hoofd overspoelde mijn gevoel en ik dacht dat ik die drukte in mijn hoofd nodig had om controle te bewaken.

Waar ik erg blij mee ben is dat mijn hoofd heerlijk leeg was na elke sessie. Dit gevoel kende ik niet en dat was zo fijn om te ervaren.

Mijn hoofd is nu veel meer op de achtergrond gekomen in mijn dagelijks leven zodat ik meer kan genieten van het hier en nu. En wanneer ik weer druk in mijn hoofd ben, weet ik hoe ik daar nu sneller vanaf kan komen.

Ik kan nu beter voor mijzelf kiezen en vind het minder belangrijk wat anderen van mij verwachten of denken.

Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren en mij meer te laten zien. Meer te vertrouwen op mijn gevoel en intuïtie. 

Mede dankzij jou heb ik geluisterd naar mijn intuïtie en de moed gehad om een ander pad te kiezen. Dit pad voelt goed en past veel beter bij wie ik in de kern ben. Ik ben dichterbij mijzelf gekomen en daar ben ik je dankbaar voor.

Renske

Eigenaar Renske Feenstra

“Ik ben vrolijk, relaxt en weer gezellig thuis.”

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel, wat was er aan de hand? Ik was moe, lusteloos had geen energie en maakte niks meer af. Zo kende ik mij zelf niet en onderzoekend als ik ben ging ik opzoek naar antwoorden, zelf kon ik die niet vinden dus ik had hulp nodig en zo kwam ik bij Frank uit.

Na een eerste kennismakingsessie waarin Frank meteen een paar interessante dingen over mij kon vertellen zijn we samen een traject in gegaan.

Tijdens dit traject ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en kwam ik bij “mijn ware ik”. Het blijkt dat je in de loop van de jaren jezelf aanpast aan anderen waardoor je uiteindelijk niet meer jezelf bent. Je maakt je ook druk om dingen die er niet toe doen en nog veel meer. Door middel van leuke opdrachten en 1 op 1 gesprekken, die soms best intensief waren, heb ik mijn ware ik terug gevonden.

Nu ik weet hoe ik in elkaar zit kan ik mij richten op de dingen die belangrijk zijn voor mij, weet ik op tijd een stapje terug te doen of juiste een stap vooruit. Dat merkt mijn omgeving ook ik ben vrolijk, relaxt en weer gezellig thuis.

Nog steeds heb ik af en toe contact met Frank, over hoe het gaat, wat de veranderingen zijn en telkens komt Frank toch weer met een idee of tip om mij verder te helpen.

Harrie

Ik heb nu het gevoel dat ik elke situatie aankan.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik naar Frank ben gegaan. Hij heeft mij heel erg geholpen om terug naar mezelf te gaan, meer te laten luisteren naar mijn gevoel en te accepteren wie ik ben. Ik voelde mij heel vaak schuldig, dacht regelmatig: ‘wat zullen anderen van mij denken?’ En ik twijfelde over mijn werk. Word ik er nog blij van? Eigenlijk wist ik het antwoord wel maar de vraag is dan: wat vind je dan wel leuk? Eén van de opdrachten die Frank mij gaf was een moodboard te maken met dingen en uitspraken waar ik blij van word en die ik belangrijk vind in het leven. Dit werkte heel erg verhelderend. Daarnaast heb ik een sterk gevoel en heeft hij mij een aantal handvaten gegeven hoe ik daar het beste mee om kan gaan, heel fijn! Onze gesprekken voelden elke keer als een cadeau en ik heb daar nog elke dag profijt van! Ik kan Frank iedereen aanraden.

Christel

Eigenaar Chrisconnecting

Ik heb meer rust en ben meer in balans

Vooraf had ik mijn twijfels of ik via 1 op 1 coaching de antwoorden zou vinden die ik zocht. Ik voelde mij onrustig en wist niet goed wat ik wilde. Ik was opzoek naar antwoorden op vragen zoals: wat vind ik belangrijk in mijn leven, wie ben ik, wat wil ik en wat maakt mij gelukkig?

Je hebt mij geholpen om mijn eigen antwoorden te vinden die ik onbewust wellicht al wist, maar nu naar mijn bewustzijn zijn gehaald. Ik ben meer naar mijzelf gaan luisteren en ben gaan voelen wat ik wil. Ik ben meer tot mezelf gekomen, zodat ik nu meer rust en meer in balans ben. Je hebt mij geholpen om visueel te maken wat voor mij belangrijk is in mijn leven en waar ik gelukkig van wordt. Ook heb ik geleerd hoe ik in mijn eigen energie kan komen en ernaar kan leven. En op basis daarvan mijn eigen beslissingen kan nemen.

Wat ik erg fijn aan jou vind is dat je goed luistert en meedenkt. Je kijkt echt wat voor mij belangrijk is en vult het niet alvast in. Je blijft nieuwe vragen stellen, zodat ik tot een steeds dieper inzicht kwam. Jouw positieve energie, aanwezigheid en warmte zorgde ervoor dat ik mij durfde te openen. Ik ben heel blij dat ik dit traject bij jou heb gedaan.

Yasha

Buniness Unit Manager