Discover Your True Self.

HƩt life changing coachingsprogramma voor mensen die hun ware Zelf willen ontdekken, zodat ze een vrij leven kunnen creƫren met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Discover Your True Self

HƩt life changing coachingsprogramma voor mensen die hun ware Zelf willen ontdekken, zodat ze een vrij leven kunnen creƫren met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Ontdek wie je bent als je op je best bent.

Ik weet niet meer wie ik ben …

Veel mensen lopen vast in hun leven, omdat ze niet Ć©cht zichzelf zijn. Ze zijn een meester geworden om zich aan te passen aan de verwachtingen van anderen. Ze dragen dagelijks een masker. En zijn continu opzoek naar waardering en erkenning. Ze functioneren vanuit een te lage energie frequentie omdat ze zich overmatig aangepast hebben aan hun omgeving. Met als gevolg dat ze steeds verder van hun kern zijn gaan leven en uiteindelijk vastlopen in hun werk, privĆ©-leven of in zichzelf. “Ik weet niet meer wie ik ben en wil graag de verbinding met mezelf terug vinden”. Dit hoor ik vaak bij de klanten die ik coach. Ze stoeien enorm met zichzelf en lopen vast in hun werk en/of privĆ©-leven. Ze zijn moe, prikkelbaar en onrustig van binnen. Emotioneel, onzeker en twijfelen of ze het allemaal wel goed doen. Ze denken in tekorten en vinden zichzelf niet goed genoeg. Ze zijn niet authentiek en zitten gevangen in hun denken. Is onderstaande herkenbaar voor jou? Je herkent jezelf niet meer. Je doet je anders voor dan wie je werkelijk bent. Je voelt continu een onrust in je lijf en dat vreet energie. Je probeert alle ballen in de lucht te houden, maar je loopt op je tandvlees.

Je probeert het iedereen naar de zin te maken, maar het is niet meer vol te houden ….

Je bent jezelf niet, prikkelbaar en gestrest. Je voelt je niet zuiver en bent onecht.Ā Je bent de verbinding met jezelf kwijt.

Wie ben ik? Wat is mijn missie? Wat is mijn essentie? Wat wil ik echt? Wat zijn mijn talenten? Waar word ik gelukkig van?

Waarom ben ik ben zo emotioneel en raak ik zo snel overprikkeld? Hoe kan ik mijn gedachten stoppen? Ik lig alweer te piekeren in bed.

Moet ik van baan veranderen of toch mezelf beginnen? Wil ik nog wel in deze relatie blijven zitten of kap ik ermee? Hoe kan het toch dat ik geen partner vind of steeds de verkeerde tref?

Allemaal vragen die door je hoofd schieten. Je weet het niet meer ā€¦. Aaargggghhh …

En regelmatig komt dat stemmetje om de hoek kijkenā€¦ je bent niet goed genoegā€¦ je kan het toch niet.. je hebt alweer gefaald!

Dus ga je de lat nog hoger leggen voor jezelf. Met als gevolg teleurstellingen want het is nooit genoeg voor je.Ā Alles moet perfect. Je voelt je steeds onzekerder worden en je creĆ«ert een negatief zelfbeeld.Ā Bang om fouten te maken, controledrang en angst om de zekerheid te verliezen. Je gaat steeds meer zaken uitstellen of je komt helemaal niet meer in actie.

Pfffā€¦ gek word je van jezelf.

Maar dit heeft wĆ©l een negatief effect op je gezondheid. Dit zorgt onbewust voor enorm veel stress op je lichaam en geest. Je voelt je onrustig en bent doodmoe. En op je privĆ©-leven heeft het ook negatieve impact. Ze herkenen je niet meer omdat je zo emotioneel bent. En je lage energielevel enĀ het maar blijven doorploeteren zijn killingā€¦.

Weet dat dit Ć©cht anders kan!

Het is niet nodig om gevangen te zitten in jezelf. Jouw diepe verlangen om vanuit een hoger bewustzijn en vanuit je kracht van je ware zelf te leven, kan echt werkelijkheid worden.

Hoe fijn is het als…

JeĀ krachtig en zelfverzekerd voelt is alles wat je doet.Ā Dat je helemaal jezelf bent en keuzes maakt vanuit je intuĆÆtie. Het Universum resoneert op jouw zuivere intenties. Je creator bent van je eigen leven. Een vervuld leven waarin je happy en vrij voelt. Dat je elke dag staat te popelen om je missie te leven. Je bevrijdt bent van je verstand.

Je ware Zelf ontdekken is het meest waardevol wat je in je leven kunt bereiken.

When you change your energy, you change your life.

Wat zou het voor jezelf en je privƩ-leven betekenen als je Ʃcht jezelf bent?

Dat je energie vrij stroomt en je oneindige creatiekracht de ruimte krijgt.

Niks in het leven is waardevoller dan het vinden van je ware Zelf. Dat je elke dag jouw unieke levensmissie leeft vanuit zelfliefde. Je in alignment bent met je authentieke zelf. Met je essentie, wie je in de kern bent. Dat je zuiver bent naar jezelf en je omgeving.

Dat je je vrij voelt en in verbinding met jezelf. Dat je een balans vind tussen tussen being en doing. Je manifesteert vanuit liefde en bewustzijn. Je op een hogere frequentie leeft waarop andere mensen weer resoneren.

Je creƫert vanuit je ware Zelf, je essentie, je bron!

Stel je eens voor wat dat met je zou doen. Dat je leeft vanuit je ware Zelf. En je weet wat je hier te doen hebt. Je past je niet meer aan en leeft je missie. En niemand kan je nog van dat pad afbrengen, want je hebt jezelf terug gevonden. Alles gaat vanzelf met het beste resultaat. Wat zou dat betekenen voor je gezondheid en voor je omgeving?

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je bruist van energie en blaakt van zelfvertrouwen. Je het leven ervaart als een videospel met op elk niveau de nodige uitdagingen, Je niet gefocust bent op de uitkomst maar plezier beleeft tijdens het spelen.Ā 

Je een vrij leven creƫert waarin je jezelf bent. Je dromen en verlangens werkelijkheid laat worden.

Je straalt en met die positieve energie weer andere mensen inspireert.

En wat zou het voor jezelf betekenen als je mij als coach aan je zijde hebt?

Je een echte transformatie doormaakt. Je ontpot van een rups naar een mooie vlinder. En uitvliegt.

Dat je gaat groeien op bewustzijnsniveau. Je jezelf bevrijdt van je verstand en tot andere inzichten komt. En op basis daarvan andere keuzes gaat maken in je leven. Je missie leeft en je vreugde voelt.

Je energie vrij stroomt!

Je gaat creƫren vanuit je ware Zelf met mƩƩr vrijheid, creatiekracht en verbinding.

Stel jezelf eens voor hoe je je dan zou voelen? Wat doet dit met je zelfbeeld? En met je creatiekracht? Wat voor energie gaat er dan in jou stromen? En in je werk? En in je privƩ-leven?

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth”

Hoi, mijn naam is Frank Hoeke, ik ben al 15 jaar life coach. Expert op het gebied van bewustzijn, energiemanagement, spiritualiteit, hoogsensitiviteit en perfectionisme (faalangst, burn-out klachten, onzekerheid).

Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je ware Zelf te ontdekken. En van daaruit creator te zijn van je eigen leven. Je niet meer aan te passen aan andere, maar een vrij leven te creĆ«ren vanuit je essentie, je bron. Elke dag weer bewuste keuzes te maken vanuit je intuĆÆtie. Het leven bestaat leuke dingen maar ook uit de nodige uitdagingen. En daarin is het belangrijk om te leren hoe je daar bewust mee kan omgaan. Fouten durven maken, accepteren, ervan leren en evolueren. Dat is de essentie van ons leven.

Dit is wat ik jou gun: een vrij leven vanuit je ware Zelf, met veel liefde, vrijheid en verbinding.

Dat je jezelf bevrijdt van je denken en leeft vanuit wie je in de kern Ʃcht bent. Dat je leeft in het Nu. Dat je vanuit zelfliefde die dingen gaat creƫren die je echt blij maken. Dat je weet wat jouw unieke levensmissie is en die elke dag leeft. Dat je een liefdevol en vrij leven voor jezelf creƫert.

Dat is precies waarom ik Discover Your True Self ontwikkeld heb.

Manage je energie, niet je tijd.

Discover Your True Self

HƩt life changing coachingsprogramma voor mensen die hun ware Zelf willen ontdekken, zodat ze een vrij leven kunnen creƫren met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Discover Your True Self

HƩtlife changing coachingsprogramma voor mensen die hun ware Zelf willen ontdekken, zodat ze een vrij leven kunnen creƫren met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Wanneer je leeft vanuit je ware Zelf …

…heb je toegang tot je creatief potentieel.

…ben je in balans en gezond..

… leef jij je missie.

…voel je vitaalĀ en energiek en je straalt.

…kom je in je flow en functioneer je beter.

…maak je gebruik van de Universele wetten.

…kom je los van je denken en vertrouw je op je intuĆÆtie.

…kan je krachtiger met tegenslagen en uitdagingen omgaan.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik naar Frank ben gegaan. Hij heeft mij heel erg geholpen om terug naar mezelf te gaan, meer te laten luisteren naar mijn gevoel en te accepteren wie ik ben. Ik voelde mij heel vaak schuldig, dacht regelmatig: ā€˜wat zullen anderen van mij denken?ā€™ En ik twijfelde over mijn werk. Word ik er nog blij van? Daarnaast heb ik een sterk gevoel en heeft hij mij een aantal handvaten gegeven hoe ik daar het beste mee om kan gaan, heel fijn! Onze gesprekken voelden elke keer als een cadeau en ik heb daar nog elke dag profijt van! Ik kan Frank iedereen aanraden.

Christel

Eigenaar, Chrisconnecting

Nogmaals dank voor je waanzinnige betrokkenheid, je rotsvaste vertrouwen dat het goed kwam en je zorgzaamheid. Je maakt op een unieke manier verbinding met mij en hebt ervoor gezorgd dat ik mijzelf mocht ontmoeten en beter leerde kennen. Ik mag bij jou zijn wie ik ben en durf kwetsbaar te zijn. En jaā€¦ het was soms spannend, maar dan was jij er om mij net dat stapje verder te laten zetten om mij te groeien.

Nienke

Directeur

Ontdek je ware Zelf en creƫer een vrij leven.

Ā Discover Your True Self bestaat uit 8 modules:

Module 1. Awareness

Elke verandering start met awareness, bewustwording. Je gaat bewust de balans opmaken waar je nu staat in je leven. Even bewust stilstaan, omdat als je wilt veranderen het belangrijk is om te weten waar je nu bent aangekomen in je leven. Inzicht geeft een keuze om het anders te doen. In de module ontdekt je jouw levensthema’s, de rode draad in je leven. Welke patronen en polariteiten komen steeds weer terug. Welke boodschappen heb je gekregen om je wakker te schudden. Welke fouten heb je gemaakt om ervan te leren?

Module 2. Zingeving

In deze module ga je onderzoeken wat je bestaansrecht is. Wat geeft zin aan je leven en maakt je blij. Wat zijn je diepere wensen en verlangens? Hoe ziet jouw ideale leven eruit. Wat maakt dat je elke dag opstaat? Hoe wil je dat jouw toekomstige vrije leven eruit ziet? Met welk doel ben je hier op aarde? Wat is jouw levensmissie en -visie?

Module 3. Energiebeheer

In deze module ga je ontdekken hoe belangrijk effectief energiebeheer is. Want de meeste mensen zijn meer bezig met het managen van hun tijd dan met het managen van hun energie. Niet tijd, maar energie is het fundament van je leven. Je leert dat er vier soorten energiebronnen zijn. En dat prestaties, gezondheid en geluk gebaseerd zin op effectief energiebeheer. Alles is energie. Je creƫert wat je vibreert.

Module 4. Zelfkennis

Alles begint met zelfkennis. Wie ben je echt? In deze module ga je aan de slag met je authenticiteit en potentieel. En wat je Ć©cht belangrijk vind in je leven. Vanuit welke waarden leef je? Waarom doe je zoals je doet. Wat zijn je talenten, je passies en kwaliteiten. Wanneer ga je ‘aan’ in contact met anderen en lijkt alles vanzelf te gaan. Je krijgt inzicht vanuit welke principes je leeft. Welke vermogens zitten in jou om anderen te helpen? Je ontdekt je unieke X-factor.

Module 5. Mindset

In deze module ga je aan de slag met je mindset. Welke angsten, emoties en belemmerende overtuigingen ervaar je? Welke blokkades creƫer je voor jezelf vanuit het verleden? Wat houdt je tegen om je dromen en levensmissie te realiseren? Vanuit welke patronen en conditioneringen leef je? Welke zaadjes zijn er geplant in je kindertijd die je nu niet meer nodig hebt, maar nog wel in je systeem zitten. En je dus belemmeren om een Ʃcht vrij leven te leiden.

Module 5. FLOW

Je leert technieken hoe jouw zuivere energie vrij kunt laten stromen. Je leert hoe je in je FLOW komt en om je mindset te herprogrammeren. Hoe je jouw energetische frequenties kunt verhogen van je lichaam en geest. Echt in alignment zijn met wie je in de kern bent en wat je hier te doe hebt. Je leert hoe je jezelf bevrijdt van je verstand. Loskomt van je denken, emoties en belemmerende overtuigingen. Je leert hoe je kunt loslaten, dansen met je ego en effectief omgaan met je innerlijke criticus.

Module 7.Levensmissie

In deze module ga je jouw unieke levenmissie ontdekken en je ware Zelf op een creatieve opdracht vorm geven. Zodat het visueel is en je elke dag je onderbewustzijn daarmee programmeert hoe uniek en geweldig mens je bent. Dat je elke dag bewust bent dat hier op deze aarde bent met taak, jouw unieke levensmissie.Ā Dat je elke dag staat te popelen om je missie te leven.

Module 8. Manifesteren

In deze module leer je hoe je het beste je dromen kunt manifesteren Je gaat ontdekken hoe je datgene wat je diep van binnen verlangt, kan creƫren. Je krijgt inzicht in de werking van de Universele wetten en hoe je die het beste kunt inzetten voor een vrij leven met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Discover Your True Self

In 6 maanden ga we samen een deep dive maken en ga ik je intensief helpen in je transformatieproces met als doel: je ware Zelf te ontdekken zodat je een vrij en vervuld leven kunt creĆ«ren met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht. Ik help je energie frequentie te verhogen zodat je groeit in bewustzijn. En je lichaam en geest meer in balans komt. Op basis van je bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei, ga je andere keuzes maken in je leven.Ā 

Personal coaching
Ik ben 6 maanden lang jouw professionele vriend en vertrouwenspersoon waarmee je alles mag en kan delen. Ik inspireer je en schud je op een liefdevolle manier wakker. Ik help je ontwaken en empower je zodat je andere keuzes kunt gaan maken in je leven. Ik help je jouw bewustzijn te vergroten, zodat je ware Zelf gaat ontdekken. En van daaruit een vrij en vervuld leven kunt creƫren. Wat dat is het allerbelangrijkste dat je weet wie je bent en blij bent met wat je doet omdat jij je levensmissie leeft. Dat elke cel in jouw gevuld is met die energie, zodat alles vanzelf lijkt te gaan.

Ik sta naast je, geloof in je en zie je potentie. Ik ben oprecht betrokken. En ik geef je de kracht en vertrouwen om je eigen pad te volgen. Ik ga je persoonlijke begeleiden en helpen bij je unieke transformatieproces.

Er zijn 8 sessies op locatie in mijn praktijk. Om de 2-3 weken hebben we een coachsessie van 1,5 uur. En tussen twee afspraken in ben ik dagelijks te bereiken voor support als je vastloopt. Dus je wordt altijd geholpen.

Energiebeheer
Alles bestaat uit energie, trillingen en frequenties. Ook jouw lichaam en geest zijn energie. Wanneer jouw energie vrij kan stromen, dan ben je vitaal, gezond en gelukkig. Dan ben je in balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Via een uniek systeem help ik jouw energiebeheer optimaal in balans te brengen. Ik meet je energetische onbalans op alle vier de niveaus en activeer je zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest. Meten is weten. Je kunt het zien als een soort reset van je body en mind. Je energetische blokkades in je lichaam en onderbewustzijn worden opgeheven, zodat je energie weer vrij kan stromen.

Er zijn 8 energetische sessies.

Trainingsmodules
Je ontvangt een uniek trainingsboek wat bestaat uit de bovenbeschreven 8 modules aangevuld met maatwerkopdrachten. Met als doel dat je je ware Zelf gaat ontdekken, zodat je een vrij leven kunt creƫren met meer vrijheid, verbinding en creatiekracht.

Ā Wat je krijgt is …Ā 

8 individuele coachsessies

8 energie-
behandelingen

Trainingsmodules op maat gemaakt

6 maanden

“Do the Universe a favor, don’t hide your magic.”

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel, wat was er aan de hand? Ik was moe, lusteloos had geen energie en maakte niks meer af. Tijdens dit traject ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en kwam ik bij ā€œmijn ware ikā€. Door middel van leuke opdrachten en 1 op 1 gesprekken, die soms best intensief waren, heb ik mijn ware ik terug gevonden. Nu ik weet hoe ik in elkaar zit kan ik mij richten op de dingen die belangrijk zijn voor mij, weet ik op tijd een stapje terug te doen of juiste een stap vooruit. Dat merkt mijn omgeving ook ik ben vrolijk, relaxt en weer gezellig thuis.Ā 

Harrie

Jouw open en onbevangen stijl gaan verder dan alleen coachen. Je bent een oprecht en betrokken mens en dat is voelbaar. Aangemoedigd door jouw echte interesse, durfde ik op zoek te gaan naar de schatten die in mijzelf verborgen lagen. Wat je daarmee voor mij heb gedaan is meer dan alleen het aanreiken van tools om ā€˜mijn problemen op te lossenā€™. Jij hebt de ware kern in mij aangesproken: de kracht om van elke dag een feestje te maken.Ā 

Daniƫlle

Voor wie?

Discover Your True SelfĀ is voor jou als …

1. je de verbinding metjezelf wilt (her)ontdekken.
2. je een vrij leven wilt creƫren.
3. je gelooft dat alles energie is en spiritueel wilt groeien.
4. je verlangt naar meer vrijheid, creatiekracht en verbinding.
5. je persoonlijk wilt groeien en bereid bent daar tijd, energie en geld in te investeren.
6. je de verantwoordelijkheid neemt voor het resultaat van je leven.

Ik ben bewuster gaan nadenken over mijn perfectionisme, mijn leven en meer stil gaan staan hoe ik die wil gaan invullen. Ik ben meer met mezelf in verbinding gekomen en ik voel dat ik spiritueel gegroeid ben. Vanaf het begin voelde het erg goed bij jou. Als een neutrale plek, waarin je aan jezelf kan denken en werken. Jij creĆ«ert een hele fijne sfeer waarin ik volledig mijzelf kan en mag zijn. En mij kwetsbaar durf op te stellen. De klik was er vanaf het begin door je rust en vertrouwen die je uitstraalt. Jouw visie en kijk op de wereld heeft mij geĆÆnspireerd zodat ik daar mijn eigen ideeĆ«n en gevoel bij kan creĆ«ren.
Nadine

Ik heb geleerd om naar mijzelf te luisteren en mij meer te laten zien. Meer te vertrouwen op mijn gevoel en intuĆÆtie. Mede dankzij jou heb ik geluisterd naar mijn intuĆÆtie en de moed gehad om een ander pad te kiezen. Dit pad voelt goed en past veel beter bij wie ik in de kern ben. Ik ben dichterbij mijzelf gekomen en daar ben ik je dankbaar voor.

Renske

Eigenaar, renskefeenstra.com

Na het doorlopen van het programma …

Heb je weer verbinding met jezelf, je ware Zelf.

Heb je inzicht in jouw levensmissie.

Weet je hoe je het beste kunt manifesteren.

Heb je geleerd hoe je los kunt komen van je denken.

Weet je jouw potentieel en creatiekracht.

“Finding the ideal balance between ‘being’ and ‘doing’ is the key to expressing our unique gifts and talents- Eckhart Tolle”

“Je bent een heel warm mens met veel compassie en empathie, respectvol en nooit oordelend. Ik vind je een expert in het duidelijk maken van onbewuste patronen en daarvoor tools aan te reiken om de ingesleten patronen te veranderen. Ik vergelijk je met een goede hovenier. De vruchtbare grond die overwoekerd is door onkruid wordt weer zichtbaar. Het onkruid haal je weg en dus kan al het goede weer naar boven komen. Jij hebt mij de hark en de schop gegeven om mijn tuin eens goed aan te pakken. Ik heb veel van je geleerd en daar ben ik je dankbaar voor.”
Philomena

Wil je weten of Discover Your True Self voor jou de juiste stap naar een vrij leven?

Discover who you really are and own it.

No one is you.

Be you.

Discover who you really are and own it.

No one is you.

Be you.