BIORESONANTIE:

ONTDEK DE KRACHT VAN NATUURLIJKE HELING DOOR MIDDEL VAN FREQUENTIES.

Activeer je zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest, zonder medicatie én pijnloos.

Verbetering van je energetische gezondheid en algehele welzijn.

Totale reset body & mind.

Meten is weten.

If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration-Nikola Tesla

Wat is Bioresonantie?

Alles in het universum bestaat uit energie en frequenties. Ons lichaam, fysieke materie, licht, elektriciteit, geluid, elektromagnetische velden, enzovoort. Het zijn allemaal vormen van energie die trillen met een specifieke en unieke frequentie.

Elk levend organisme, inclusief het menselijk lichaam, straalt elektromagnetische trillingen uit. Deze trillingen zijn uniek voor elk individu en kunnen informatie geven over de energetische gezondheidstoestand. Wanneer deze frequenties verstoord zijn, kan dat leiden tot gezondheidsproblemen.

Bioresonantie is een alternatieve therapie en meet deze verstoringen en corrigeert ze, waardoor het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt en lichaam en geest weer in zijn natuurlijke staat komt.

De basisprincipes van bioresonantie zijn geworteld in de kwantumfysica en de bio-energetica.

 

Waarom kiezen voor bioresonantie?

Bioresonantie is een krachtige en veelzijdige therapie die kan helpen bij een breed scala aan gezondheidsproblemen. Door de energiefrequenties van het lichaam te meten en te corrigeren, kan bioresonantie de natuurlijke balans herstellen en het algehele welzijn bevorderen. Het doel is het zelfherstellend en -genezend vermogen van het lichaam te activeren en in balans te brengen.

Of je nu te maken hebt met fysieke klachten, emotionele stress, mentale vermoeidheid of spirituele blokkades, bioresonantie kan een waardevolle aanvulling zijn op je welzijn en energetische gezondheid.

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor bioresonantie als een vorm van therapie. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Holistische Benadering

Bioresonantie behandelt de persoon als geheel, niet alleen de symptomen. Door zich te richten op de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen en het herstellen van de energiebalans op alle niveaus, kan bioresonantie diepgaande en langdurige heling bevorderen.

Meten is weten en pijnloos

Bioresonantie is een meting en herstel van het energetisch onbalans en daarna volgt een pijnloze behandeling met frequenties. In tegenstelling tot veel medische ingrepen en medicatie, veroorzaakt bioresonantie geen ongemak of bijwerkingen. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een zachte en natuurlijke vorm van heling en geen fan zijn van medicatie.

Verbetering van het algehele welzijn

Bioresonantie helpt bij een verbetering van je algehele welzijn. Dit omvat niet alleen fysieke gezondheid, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. Door de energiebalans te herstellen, kan bioresonantie helpen om een gevoel van harmonie en vitaliteit te bevorderen.

Ondersteuning van het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam

Bioresonantie ondersteunt het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam. Door de cellulaire communicatie te verbeteren en de energiebalans te herstellen, helpt de therapie het lichaam om zichzelf te genezen. Dit kan leiden tot een sneller herstel na ziekte of blessure en een betere algehele gezondheid.

Geschikt voor Iedereen

Bioresonantie is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kinderen tot ouderen en dieren. Het kan veilig worden gebruikt in combinatie met andere therapieën en behandelingen, en is vaak een nuttige aanvulling op conventionele medische zorg.

Welke energetische onbalansen kunnen behandeld worden met bioresonantie?

Bioresonantie wordt gebruikt voor een breed scala aan onbalansen in lichaam en geest. Hier zijn enkele voorbeelden van energetische blokkades die behandeld kunnen worden met bioresonantie:

Boost van algehele energiehuishouding

Bioresonantie is effectief bij het behandelen van mensen die weinig tot geen energie hebben en niet precies weten wat daarvan de oorzaak is. Door de verschillende energiesystemen in het lichaam te activeren komen lichaam en geest meer in balans.

Ondersteuning bij kankerbehandeling

Bioresonantie kan een waardevolle ondersteuning bieden tijdens de medische behandeling van kanker. De diagnose kanker en de medische behandeling is een moeilijke tijd en is niet alleen fysiek zwaar, maar ook mentaal en emotioneel. Met behulp van bioresonantie wordt het lichaam en geest ondersteund bij het verwerkingsproces. Het zelfhelende vermogen van lichaam en geest wordt met bioresonantie versterkt.

Allergieën en voedselintoleranties

Bioresonantie is bijzonder effectief bij het behandelen van allergieën (bijv. hooikoorts) en voedselintoleranties. Door de frequenties van allergenen te meten en te corrigeren, kan het immuunsysteem leren om deze stoffen te tolereren zonder een overmatige reactie te veroorzaken.

Chronische aandoeningen

Veel mensen met chronische aandoeningen vinden verlichting door bioresonantie. De therapie helpt om ontstekingen te verminderen door het aanpakken van de oorzaak van de energetische onbalans. Door het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest te activeren kan de oorzaak van de aandoening worden geheeld.

Psychische en emotionele gezondheidsproblemen

Bioresonantie biedt ondersteuning bij mentale en emotionele problemen zoals angst, depressie, trauma’s, stress en belemmerende overtuigingen.

Elimineren van ziekteverwekkers

Bioresonantie is bijzonder effectief bij het elimineren van ongewenste bacteriën (bijv. de Ziekte van Lyme), virussen, schimmels en parasieten. Door de frequenties van ongewenste en schadelijke ziekteverwekkers te meten en te elimineren, kan het lichaam weer energetisch in balans komen.

Spijsverteringsproblemen

Darmproblemen zoals het prikkelbare darm syndroom (PDS), constipatie en diarree kunnen worden verlicht met bioresonantie. Door de energiebalans in het spijsverteringsstelsel te herstellen, kunnen deze klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Hormonale onbalans

Bioresonantie kan helpen bij het reguleren van hormonale onevenwichtigheden die kunnen leiden tot menstruatieproblemen, menopauze symptomen en schildklierproblemen. Door de frequenties van hormonale klieren te optimaliseren, kan het lichaam weer in balans komen.

Slapeloosheid en nachtmerries

Mensen die lijden aan slapeloosheid of andere slaapproblemen kunnen baat hebben bij bioresonantie. De therapie helpt om de rust- en herstelfrequenties van het lichaam te harmoniseren, waardoor een betere slaapkwaliteit wordt bevorderd.

De ‘e-Lybra’: het meest geavanceerde en complete bioresonantie systeem.

Het bioresonantie systeem “e-Lybra” is het meest geavanceerd apparaat dat er bestaat en wordt gebruikt voor energetische balans en welzijnstherapie. Het meet elektromagnetische frequenties van jouw lichaam in het bioveld en corrigeert energetische onbalansen op celniveau.

De naam “e-Lybra” zegt het in de kern al: het bevrijd je van onderliggende blokkades zodat je natuurlijke energie weer vrij uit kan stromen.

METEN IS WETEN

Hoe werkt het e-Lybra systeem?

1. Meten van een haar: De start van het eerste consult begint met het inscannen van je haar. Hiermee wordt jouw unieke energetische DNA structuur gemeten en gescand in het systeem. Dit kan je zien als een uniek telefoonnummer die niemand heeft.

2. Initial scan – Meten van frequenties : Het e-Lybra systeem meet de energetische frequenties van je lichaam en geest in je bioveld. Dit gebeurt door een speciale ketting om te doen en twee armbanden. Deze metingen identificeren verstoringen of onevenwichtigheden in je bioveld.

3. Analyse en balancering: Het apparaat analyseert de gemeten frequenties en vergelijkt deze met een database van 330.000 gezonde frequenties, onderverdeeld in 220 subcategorieën (zie afbeelding). Op basis hiervan bepaalt het systeem welke frequenties moeten worden aangepast om de energetische balans te herstellen.

4. Frequentie Feedback: Het systeem stuurt vervolgens gecorrigeerde frequenties terug naar het lichaam. Dit proces staat bekend als frequentie feedback, waarbij de correctieve frequenties worden overgedragen aan het lichaam om de energetische onevenwichtigheden te corrigeren.

5. After scan: Na de behandeling wordt een after scan gemaakt en is zichtbaar wat gecorrigeerd is. Meten is weten.

Waarom kiezen voor de ‘e-Lybra’ en niet voor een ander bioresonantiesysteem?

1. De meest geavanceerde technologie en nauwkeurigheid

De ‘e-Lybra’ maakt gebruik van de meest geavanceerde software en hardware om nauwkeurige metingen en analyses uit te voeren. Het systeem heeft de meest uitgebreide database van frequenties (330.000 gezonde frequenties) die het kan gebruiken om specifieke energetische blokkerende patronen op celniveau aan te pakken.

2. Holistische benadering en persoonlijke ontwikkeling

Het systeem richt zich niet alleen op fysieke symptomen, maar ook op emotionele, mentale en spirituele aspecten van welzijn. Het behandelt het lichaam als een geheel en probeert de algehele energetische balans te herstellen. De focus op zowel fysieke als emotionele/mentale/spirituele balans is iets wat niet elk bioresonantie systeem biedt en daarmee draagt het bij aan jouw algehele persoonlijke ontwikkeling.

3. Flexibiliteit en personalisatie

Dit systeem levert maatwerk. De behandelde frequenties kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van jou. Dit maakt het mogelijk om zeer gepersonaliseerde frequenties aan te bieden die zijn afgestemd op de unieke energetische patronen van jou en daarmee wordt maatwerk geleverd. Het vermogen om frequenties te personaliseren is een belangrijk voordeel van het e-Lybra systeem, in vergelijking met systemen die mogelijk meer gestandaardiseerde benaderingen volgen.

4. Alleen frequenties en geen aanvullende producten nodig

Er wordt alléén gewerkt met frequenties en dus géén extra aanvullende druppels of producten zijn nodig. De frequenties kunnen in een hanger/ketting (e-Pendant) geladen worden, wat is gemaakt van een speciaal samengestelde minerale samenstelling die is ontworpen om de frequenties vast te houden dat door het e-Lybra systeem is geprogrammeerd. Wanneer deze hanger gedragen wordt, activeert het 24/7 het zelfherstellend vermogen van het lichaam en geest. Dus daarmee super effectief.

5. Behandeling op afstand

De e-Lybra heeft de mogelijkheid om ook op afstand behandelingen te doen. Hiermee onderscheidt het zich van andere bioresonantie systemen en daarmee kan een nog uitgebreider programma aan jou aangeboden worden. En kost het je geen tijd om langs te komen in de praktijk, want dit gebeurt in de nacht.

Behandeling op vier niveaus

De e-Lybra richt zich niet alleen op het fysieke lichaam, wat veel andere bioresoantie systemen wel doen, maar ook op spiritueel, mentaal en emotioneel niveau.

Spiritueel Niveau

Op spiritueel niveau helpt de e-Lybra om de verbinding met het hogere zelf en het universum te versterken. Veel mensen ervaren een gevoel van diepe rust en eenheid na een behandeling. Dit kan helpen om spirituele blokkades op te heffen en persoonlijke groei te bevorderen.

De e-Lybra kan ook helpen bij het harmoniseren van de energiecentra, of chakra’s, in het lichaam. Door de frequenties van deze energiecentra in balans te brengen, kan de natuurlijke stroom van levensenergie worden hersteld. Dit kan leiden tot een groter gevoel van innerlijke vrede en spirituele verlichting.

voorbeeld Chakra’s blokkades van klant

Mentaal Niveau

Op mentaal niveau helpt e-Lybra bij het verbeteren van de cognitieve functies en het verminderen van mentale vermoeidheid. De therapie kan helpen om mentale blokkades op te heffen, zoals belemmerende overtuigingen en trauma’s en de concentratie en helderheid van geest te verbeteren. Dit is vooral nuttig voor mensen die heel druk in hun hoofd zijn.

De e-Lybra kan ook helpen bij het behandelen van mentale aandoeningen zoals angst en depressie. Door de energiefrequenties te balanceren die deze mentale blokkades veroorzaken, kan de mentale toestand verbeteren en kan het algehele welzijn worden bevorderd.

voorbeeld belemmerende overtuigingen van klant

voorbeeld psychische blokkades van klant

Emotioneel Niveau

Emotionele gezondheid is een cruciaal aspect van het algehele welzijn. De e-Lybra helpt bij het verwerken en loslaten van emotionele trauma’s en stress. Door de energiefrequenties die met emoties samenhangen te balanceren, kan men emotionele blokkades opheffen en een diep gevoel van rust en stabiliteit ervaren.

De therapie kan ook helpen bij het verbeteren van de emotionele veerkracht en het verminderen van stressniveaus. Dit is vooral nuttig in onze moderne samenleving, waar stress en burn-out veelvoorkomende problemen zijn.

voorbeeld Positieve en negatieve emoties van klant

Fysiek Niveau

Op fysiek niveau werkt de e-Lybra door de cellulaire communicatie te verbeteren en de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te ondersteunen. Dit kan leiden tot een verbetering van de algehele gezondheid en vitaliteit. De therapie kan helpen bij het ontgiften van het lichaam en het versterken van het immuunsysteem. Bioresonantie kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn, en bij het bevorderen van een snel herstel na ziekte of blessure. Door de energiefrequenties van specifieke organen en systemen te optimaliseren, kan het lichaam efficiënter functioneren en sneller herstellen.

voorbeeld fysieke onbalans van klant

Veelgestelde vragen over bioresonantie

Hoe lang duurt een bioresonantie behandeling?

IN DE PRAKTIJK OP LOCATIE IN AMERSFOORT

Een bioresonantie sessie in de praktijk duurt gemiddeld 1,5 uur. De exacte duur kan variëren afhankelijk van je specifieke klachten en het behandelplan.

OP AFSTAND IN DE NACHT

Een behandeling op afstand duurt ongeveer 8 uur en is dus een uitgebreidere behandeling. Aangezien het in de nacht plaatsvindt hoef je niet in de praktijk aanwezig te zijn en kunnen er meer energetische blokkades geëlimineerd worden op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per cliënt. Sommige cliënten ervaren al na een paar sessies verbetering, terwijl anderen meerdere behandelingen nodig hebben om de gewenste resultaten te bereiken.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Nee, je hebt geen verwijzing van een huisarts nodig. Je kan direct een afspraak maken.

Wat kost een behandeling?

INVESTERING PARTICULIEREN

€125,- (incl. BTW) per behandeling in praktijk/op afstand
€50,- (incl BTW) e-Pendant (ketting)

INVESTERING ONDERNEMERS

€125,- (excl. BTW) per behandeling in praktijk/op afstand
€50,- (excl BTW) e-Pendant (ketting)

Betaling per factuur.

Zijn er bijwerkingen van bioresonantie?

Bioresonantie is over het algemeen veilig en veroorzaakt weinig tot geen bijwerkingen. Sommige mensen kunnen echter tijdelijke vermoeidheid of lichte hoofdpijn ervaren na een sessie, wat meestal een teken is dat het lichaam aan het ontgiften is en zich aanpast aan de nieuwe energiebalans. Veel water drinken na een behandeling is belangrijk.

Kan bioresonantie worden gecombineerd met andere behandelingen?

Ja, bioresonantie kan veilig worden gecombineerd met andere vormen van therapie en medische behandelingen. Het is pijnloos en je hebt geen medicatie nodig of aanvullende producten. Alles is gebaseerd op gezonde frequenties.

Investeer in jezelf – je bent het waard.

Ben je klaar om de voordelen van bioresonantie te ervaren?

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe deze innovatieve, natuurlijke en helende therapie jou kan helpen om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Je verdient het om je op je best te voelen.

Bioresonantie kan de sleutel zijn tot een gezonder en gelukkiger leven.

Het is tijd om jouw gezondheid en welzijn serieus te nemen. Laat bioresonantie je helpen om weer in balans te komen en je vitaliteit terug te vinden.

Boek vandaag nog een afspraak en ontdek wat bioresonantie voor jou kan betekenen.

Ik geloof iedereen het verdient om zich op zijn best te voelen. Laat mij je begeleiden op je reis naar een gezonder, gelukkiger en meer vervuld leven met bioresonantie.

Met de krachtige voordelen van bioresonantie, kun je een significante verbetering in je welzijn ervaren.

 

Mis deze kans niet – je gezondheid is je grootste bezit!

Gezonde mensen hebben 1.000 doelen en zieke mensen maar één.